Seriale Turcesti

Gunes Episodul 37 Rezumat

gunes_ep37Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 37 , difuzat de Kanal D in data de 5 octombrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Gunes refuza sa revina in bratele sotului ei pentru a-si vindeca ranile provocate de tradarea acestuia. Intre timp, Rana constata ca Haluk nu ii va acorda prea mult ragaz sotiei sale si va incerca sa o convinga sa il ierte. Fara sa stea pe ganduri, aceasta o indruma pe Gunes sa caute singura adevarul despre Haluk, sperand ca-i va descoperi fapta josnica.

Selin si Ali se casatoresc si isi traiesc cele mai frumoase momente alaturi de toti prietenii lor, insa nu isi imagineaza ce obstacole ii asteapta dincolo de fericitul eveniment. Acestia hotarasc sa mearga la Gunes si sa ii marturiseasca totul pentru a nu trai cu spaima ca secretul lor va iesi la iveala.

Gunes le intampina insa pe fiicele sale cu vestea divortului ei de Haluk si acestea nu reusesc sa ii marturiseasca adevarul despre nunta lui Selin. Intre timp, Haluk afla din ziare despre nunta lui Ali cu fiica sa si ajunge la Gunes inainte ca Selin sa ii dezvaluie adevarul despre situatia ei.

Bulversata de neasteptata veste, Gunes refuza sa asculte explicatiile fiicelor sale si ii interzice categoric lui Selin sa il mai vada pe Ali, cerandu-i sa se desparta definitiv. Dupa indelungi incercari de a-si convinge mama sa accepte noul ei statut, Selin ia o decizie radicala, in ciuda suferintei.

Pe de alta parte, Haluk incearca si el sa il convinga pe Ali sa renunte la Selin,  recurgand la un comportament violent fata de acesta, insa Ali considera ca a sosit momentul sa scoata asul din maneca si sa isi ameninte tatal cu divulgarea marelui secret.

Dupa trecerea furtunii provocate de nunta lui Selin cu Ali, Rana decide in urma unei discutii cu Haluk, sa ii dezvaluie lui Gunes, adevarul despre trecutul intunecat al fratelui ei. Convinsa ca Haluk va incerca sa o induplece cu orice pret pe sotia lui sa revina, Rana o incurajeaza pe Gunes sa descopere singura adevarata fata a sotului ei.

 

Sursa: Kanal D

Add comment