Seriale Turcesti

Gunes Episodul 35 Rezumat

gunes_ep35Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 35 , difuzat de Kanal D in data de 3 octombrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Haluk descopera relatia lui Ali cu Selin si explodeaza la gandul ca cel pe care inca il considera fiul lui si Selin, fiica sa biologica, traiesc o poveste de dragoste si incearca din rasputeri sa ii desparta.

In ciuda eforturilor sale de a o convinge pe Gunes sa revina in viata sa, Haluk nu reuseste sa isi vada familia reunita si ramane in continuare singur si impovarat de remuscari si tristete. O cauta constant si ii cere iertare pentru toate suferintele provocate, insa Gunes ii explica mereu ca isi doreste sa ramana singura o perioada pentru a-si aduna gandurile. Refuzul sotiei sale il transforma din nou intr-un monstru, dispus oricand sa provoace suferinta celor din jur.

Intre timp, Haluk afla despre relatia lui Ali cu Selin si este socat sa constate ca fiul lui l-a mintit in toata aceasta perioada si ii impune categoric acestuia sa rupa orice legatura cu fiica sa. Ali incearca sa se opuna vehement deciziei tatalui sau, spunandu-i raspicat ca nu va renunta niciodata la Selin, spre disperarea lui Haluk. Insa tanara este afectata de situatia creata intre Ali si tatal lui, simtindu-se vinovata pentru tensiunile aparute intre cei doi si are de gand sa puna capat relatiei sale.

Pe de alta parte, Savas regreta ca a parasit-o pe Nazli si incearca sa se apropie din nou de aceasta, explicandu-i ca Melisa face parte din trecut si ca a vegheat asupra ei doar din cauza remuscarilor simtite dupa accident. Orbita de gelozie, tanara il respinge constant, incercand sa ii acorde o sansa lui Ingit.

In vreme ce Haluk deplange plecarea lui Gunes, Sevilay profita de vulnerabilitatea acestuia si incearca sa patrunda din nou in viata lui, cersindu-i iubirea.

 

Sursa: Kanal D

Add comment