Seriale Turcesti

Gunes Episodul 34 Rezumat

gunes_ep34

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 34 , difuzat de Kanal D in data de 30 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00

In ciuda eforturilor lui Haluk de a o determina sa treaca peste moartea lui Zafer, Gunes este doborata de remuscari si ia o decizie radicala in ceea ce priveste casnicia sa.

Surprinsa de Rana in timp ce medicul o sfatuia sa isi protejeze sarcina, Gunes se vede nevoita sa ii marturiseasca acesteia ca asteapta un copil, insa recunoaste ca relatia sa cu Haluk a avut de suferit in ultima perioada si ca traverseaza inca momente dificile. Gunes ii spune ca regreta faptul ca nu i-a ascultat sfaturile in trecut si a ales sa ramana langa Haluk, in ciuda faptelor sale necugetate.

Pe de alta parte, Haluk incearca din rasputeri sa isi respecte promisiunea facuta lui Zafer, de a-i salva fiica de la moarte si face primele demersuri. Acesta ii spune cu mandrie lui Gunes ca si-a achitat datoria morala fata de Zafer, insa este dezamagit sa constate ca sotia sa nu ii recunoaste meritele.

Ali si Selin incearca sa descopere care este marele secret pe care il ascundea Haluk. Acestia inteleg ca Zafer poate fi cheia misterului, insa nu reusesc sa il gaseasca si situatia ii pune serios pe ganduri.

Intre timp, Selin este selectata de o agentie sa joace intr-un film, alturi de un actor consacrat. Apropierea lui Selin de noii sai colegi ii starneste gelozia lui Ali, care ii reproseaza ca a ales sa lucreze intr-un astfel de mediu, incercand sa o determine sa renunte cat mai curand.
Pe de alta parte, Nazli si Savas incearca sa reia povestea de dragoste, insa planurile lor sunt spulberate de atitudinea Melisei, care il invinovateste pe Savas pentru starea ei grava de sanatate si il santajeaza emotional.

In ciuda eforturilor disperate ale lui Haluk de se apropia din nou de Gunes, aceasta ia o decizie radicala, care determina o adevarata furtuna in sufletul barbatului.

 

Sursa: Kanal D

Add comment