Seriale Turcesti

Gunes Episodul 33 Rezumat

gunes_ep33Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 33 , difuzat de Kanal D in data de 29 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00

Moartea lui Zafer o dezechilibreaza pe Gunes, care nu poate sa depaseasca nefericitul eveniment si, chinuita de remuscari, este pe cale sa isi recunoasca vinovatia.

Vestea ca este insarcinata cade ca un trasnet peste Gunes, amplificandu-i suferinta. Aceasta ii marturiseste sotului ei ca avea de gand sa se predea pentru a se elibera de framantari. In vreme ce Gunes trece prin clipe de groaza, gandindu-se la sarcina neasteptata, Haluk primeste vestea cu satisfactie si incearca sa isi convinga sotia sa nu renunte la rodul dragostei lor.

Haluk este extrem de bucuros ca va avea un copil impreuna cu femeia pe care o iubeste atat de mult, in timp ce Gunes este departe de a fi entuziasmata, considerandu-se inca vinovata de moartea fostului ei sot.

Mai mult decat atat, aceasta incepe sa aiba halucinatii, vazandu-l aievea pe Zafer. Starea psihica precara din ultima perioada incepe sa isi puna amprenta asupra lui Gunes; aceasta se indeparteaza de propriile fiice pe care le vedea ca o punte de legatura cu Zafer.

Ali este dispus incontinuare sa o ajute pe Selin sa afle adevarul legat de identitatea adevaratului ei tata. Cei doi incep sa il caute pe Zafer, considerand ca este singura persoana care ar fi putut face lumina in acest caz.

Nazli continua sa aiba neintelegeri cu Savas. Relatia lor este din ce in ce mai tensionata, deoarece Savas nu poate sa ii marturiseasca adevarul iubitei sale despre tatal ei biologic si alege sa puna capat povestii lor de iubire.

Pe de alta parte, Haluk este amenintat de Levent, care banuieste ca acesta este criminalul lui Zafer. Insetat de razbunare, Levent il anunta cu sarcasm ca politistii se afla deja in cautarea cadavrului si in curand va fi pedepsit.

In acest timp, Gunes urmeaza sa o intalneasca pe  Rana, care intentiona sa ii marturiseasca totul despre adevarata fata a lui Haluk, insa intalnirea acestora nu se concretizeaza deoarece Gunes sufera un accident. Inspaimantata de starea cumnatei sale, Rana o duce la spital, unde afla ca aceasta este insarcinata. Vestea neasteptata o socheaza si o determina sa amane pentru moment discutia despre fratele ei.

 

Sursa: Kanal D

Add comment