Seriale Turcesti

Gunes Episodul 32 Rezumat

gunes_ep32Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 32 , difuzat de Kanal D in data de 28 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Accidentul provocat de Haluk lui Zafer aduce suferinta in familia Mertoglu. Gunes se invinovateste de moartea fostului ei sot fiind pe cale sa se predea politiei.

Dupa ce Gunes il accidenteaza pe Zafer, in urma inscenarii pusa la cale de Haluk, aceasta trece prin clipe de groaza, la gandul ca a devenit o criminala si intentioneaza sa isi recunoasca vina la politie. Disperat, Haluk incearca sa o convinga sa nu cedeze presiunii, promitandu-i ca se va ocupa de tot pentru ca ea sa nu sufere.

La inceput, Haluk are de gand sa il salveze pe Zafer, insa amenintarile lansate de acesta il determina sa se razgandeasca si sa recurga la un gest extrem, pentru a-si proteja casnicia.

Pe de alta parte, Ali si Savas duc o lupta interioara cu ei insisi, deorece secretele aflate de curand ii chinuie. Ali crede ca a venit momentul sa ii marturiseasca lui Selin ca Zafer nu este tatal ei, iar Savas se controleaza cu greu sa nu ii marturiseasca lui Nazli adevarul despre trecutul mamei ei.

Cuprinsa de remuscari, Gunes hotaraste sa isi declare vinovatia. Aceasta lasa o scrisoare emotionanta fiicelor sale, in care le explica situatia sa disperata si merge la politie. Intre timp insa, aceasta descopera un lucru important care o impiedica sa isi duca planul la capat.

 

Sursa: Kanal D

Add comment