Seriale Turcesti

Gunes Episodul 3 Rezumat

gunes_ep_3Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 3 , difuzat de Kanal D in data de 15 august. Serialul Gunes este difuzat in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Familia lui Ali este socata cand afla ca motivul supararii acestuia este, de fapt, Selin.

Rana, sora lui Haluk, concluzioneaza ca reunirea celor doua familii va da nastere unor probleme uriase. In ciuda faptului ca Gunes si Haluk sunt casatoriti, Rana spera ca o ruptura sa intervina intre ei. Haluk isi anunta fiul abia iesit din spital ca s-a casatorit cu femeia iubita, veste care vine ca un soc pentru baiat.

Mama lui Ali si fosta sotie a lui Haluk o felicita pe Gunes pentru casatoria rapida si, in acelasi timp, o ameninta pe aceasta. Nazli are remuscari pentru toate problemele pe care i le-a creat mamei sale si este hotarata sa se schimbe.

Cu ajutorul lui Peri incearca sa fie sociabila si placuta. In acest proces de transformare Nazli il va include pe Savas drept pentru care il invita la petrecerea lui Ali. La petrecere, Nazli va purta colierul cu fluturi pe care Haluk i l-a facut cadou lui Gunes. Ceea ce nu stie insa Nazli este ca acest colier apartine Melisei.

Deoarece foarte multi sunt impotriva casatoriei lor, Gunes vrea sa renunte la barbatul iubit, insa acesta, pe un ton agresiv, ii interzice acest lucru…

 

Sursa: Kanal D

Add comment