Seriale Turcesti

Gunes Episodul 28 Rezumat

gunes_ep28Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 28 , difuzat de Kanal D in data de 22 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Bulversat de vestea primita despre adevaratul lui tata, Ali ramane blocat intre trecut si viitor si se simte abandonat. Tanarul isi pierde echilibrul si vrea sa le dea o ultima lectie de cruzime parintilor sai dupa ce ani la rand a fost nevoit sa suporte momente groaznice din partea acestora.
Accidentul suferit de Ali il determina pe Haluk sa constientizeze ca il doare pierderea celui pe care l-a considerat fiul sau si ca, de fapt, il pretuieste in felul lui ciudat. Daramat de tristete, Haluk cade din nou prada depresiei si incearca sa se sinucida. Insa Gunes, care banuia ce intentii are sotul ei, reuseste sa ajunga la timp si ii alunga gandurile negre, promitandu-i ca ii va fi alaturi mereu.
In schimb, Ali sufera mai mult ca niciodata si cauta sa se izoleze de familia lui si de cunoscuti preferand doar prezenta iubitei sale. Tanarul incearca sa ii urmeze sfaturile lui Selin, insa in adancul mintii sale ramane in continuare abatut si pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva parintilor sai.
Pe de alta parte, Nazli si Savas sunt din ce in ce mai indragostiti, desi inca se mai sicaneaza. Cei doi incep sa isi jure iubire si credinta pentru tot restul vietii. Savas pare nerabdator sa aiba o familie alaturi de iubita lui si Nazli este fericita la gandul ca va fi sotia acestuia.
Intre timp, Rana este din ce in ce mai afectata de comportamentul lui Haluk si incepe sa faca propriile investigatii, incercand sa afle de la fostul psihiatru al acestuia, ce anume l-a marcat negativ in trecut si l-a transformat intr-un monstru. In cele din urma, aceasta descopera o informatie cutremuratoare despre Haluk.
In ciuda insistentelor de reconciliere primite atat din partea lui Haluk, cat si din partea lui Levent, Ali ii gaseste in continuare vinovati pe parintii sai, carora le pregateste cea mai crunta pedeapsa…
Sursa: Kanal D

Add comment