Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 27 Rezumat

Gunes Episodul 27 Rezumat

gunes_ep27Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 27 , difuzat de Kanal D in data de 21 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Tanarul banuieste ca parintii lui ii ascund un lucru important care il vizeaza si incepe sa faca propriile cercetari. In cele din urma, Levent cedeaza presiunilor lui Ali si ii dezvaluie acestuia identitatea adevaratului sau tata.

In vreme ce Selin si Ali isi construiesc treptat relatia, in secret, Nazli si Savas sunt tulburati de un eveniment neplacut petrecut in club. Tanarul sufera o criza de gelozie, atunci cand iubita lui este abordata de un alt barbat si reactioneaza violent, spre surprinderea lui Nazli.

Dupa aflarea vestii ca Ali nu este fiul lui, Haluk reactioneaza dur si recurge la pedepse crunte pentru cei care i-au ascuns acest adevar ani la rand. Acesta o sfatuieste pe fosta lui sotie sa paraseasca orasul impreuna cu fiul ei, pentru a scapa teferi, iar lui Levent ii pregateste un plan de razbunare diabolic.

Intre timp, Ali devine suspicios si ii cere mamei sale sa ii marturiseasca tot ceea ce ii ascunde, insa fara sorti de izbanda. Mai inversunat ca niciodata, tanarul il intalneste pe Haluk, caruia ii reproseaza schimbarea de comportament si incearca sa il determine sa ii spuna ce se intampla de fapt in spatele lui. Incercand sa elucideze misterul, Ali il cauta pe Levent, care dupa indelungi insistente, cedeaza presiunilor si ii marturiseste ca el este tatal lui biologic.

In ciuda faptului ca relatia dintre el si Haluk fusese una tensionata de-a lungul timpului, Ali refuza sa creada ca altcineva ii este tata natural. Bulversat de cele aflate, Ali devine agresiv si isi provoaca un accident stupid. Sensibilizat de suferinta lui Ali, Haluk actioneaza ca un adevarat tata si il duce urgent la spital, unde tanarul primeste ingrijiri.

Haluk primeste reprosurile lui Selin, care ii reaminteste tot raul facut lui Ali, inca din copilarie si barbatul se vede nevoit sa se retraga pentru evitarea unui posibil scandal, insa este cuprins de remuscari si se adanceste si mai mult in starea de depresie.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *