Seriale Turcesti

Gunes Episodul 24 Rezumat

gunes_ep24Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 24 , difuzat de Kanal D in data de 16 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dornica sa se razbune pe Gunes pentru faptul ca i-a furat atentia si iubirea sotului ei, Inci recurge la un gest extrem. Aceasta divulga secretul pastrat ani la rand de Ahmet, spre uimirea lui Gunes si a lui Haluk.

Ali este indeaproape urmarit de Levant, noul asociat al unchiului sau, care isi doreste sa se apropie de el si de mama sa pentru a reinnoda relatia lor de iubire din trecut. Acesta incearca sa castige increderea lui Ali pentru a ajunge la inima lui Sevilay.

Dupa aflarea crudului adevar despre moartea mamei sale, Savas decide sa se indeparteze de Rana, pe care nu o poate ierta, in ciuda insistentelor femeii. Tanarul hotaraste sa nu se mai intoarca la conac si sa renunte la numele Mertoglu.

Pe de alta parte, Rana este foarte afectata de bariera ridicata de Savas. Aceasta intra in depresie si le marturiseste si celor de acasa cele intamplate. Sprijinit de Nazli, Savas se distanteaza complet de membrii familiei si isi schimba radical viata, recladindu-si identitatea.

Intre timp, Selin este la un pas sa o demaste pe Elif, cea pe care o suspecta de intentii necurate la adresa lui Ali, insa pedeapsa pe care o pregateste nu ii aduce beneficii, ci dimpotriva il determina pe Ali sa ii reproseze comportamentul josnic si sa se indeparteze de ea.

La conacul Mertoglu, lucrurile scapa din nou de sub control, deoarece Inci continua sa fie geloasa din cauza apropierii lui Ahmet de Gunes si la un moment dat izbucneste, hotarand sa divulge secretul sotului ei pentru a-i distruge casnicia lui Gunes.

 

Sursa: Kanal D

Add comment