Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 22 Rezumat

Gunes Episodul 22 Rezumat

gunes_ep22Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 22 , difuzat de Kanal D in data de 14 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Tanarul isi reaminteste ca mama lui s-a sinucis din cauza Ranei si a lui Haluk. Amintirea cutremuratoare il determina sa ia o hotarare dureroasa in ceea ce priveste relatia sa cu Nazli.

Savas il infrunta pe Haluk, cel care i-a marcat copilaria si adolescenta intr-un mod traumatizant. Dupa ce si-a luat inima in dinti si a marturisit tuturor ca are o relatie cu Nazli, Savas fuge de acasa, impreuna cu iubita sa.

Vestea ca Nazli si Savas au o relatie, cade ca un trasnet peste Gunes, dar si pentru ceilalti membri ai familiei. Socat de spusele sotiei sale, care a recunoscut ca stia despre relatia fiicei ei cu Savas, Haluk incearca din rasputeri sa nu isi piarda controlul si se gandeste la o solutie pentru a nu avea nimeni de suferit.

Intre timp, Ali si Selin continua sa se sicaneze, desi si-au impartasit sentimentele si tanara intelege ca atitudinea lui Ali s-a datorat geloziei. Insa, in acelasi timp si Selin este geloasa pe Ali, insa nu vrea sa recunoasca acest lucru fata de acesta.

Savas este mai hotarat ca niciodata sa fuga impreuna cu iubita sa cat mai departe de familia care i-a provocat de-a lungul timpului cele mai crunte momente.

Dupa indelungi insistente, tanarul reuseste sa o convinga pe Nazli sa il insoteasca. Insa vizita facuta in casa care a apartinut mamei lui, ii spulbera toate planurile. Savas retraieste cu durere momentul in care si-a gasit mama decedata in bratele lui Haluk si totul se prabuseste in jurul sau.

Setea de razbunare care il cuprinde, il determina sa anuleze plecarea sa cu Nazli in Izmir. Nu ratati un nou episod plin de tensiune, din Gunes, azi, de la 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *