Seriale Turcesti

Gunes Episodul 20 Rezumat

gunes_ep20Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 20 , difuzat de Kanal D in data de 12 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

 

Savas continua sa caute informatii despre disparitia Melisei, pentru a elucida misterul care inca il chinuie, in cel de-al doilea episod al serialului “Gunes”, din aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Eforturile lui Haluk dau roade si Gunes este eliberata din inchisoare, insa aceasta traieste o mare dezamagire cand ajunge acasa, deoarece afla despre plecarea fiicelor sale. In cele din urma  aceasta reuseste sa le convinga sa revina in casa sotului ei, unde intampina din nou repulsia Ranei.

Pe de alta parte, Ali isi doreste o relatie serioasa cu Selin, careia ii spune transant ca trebuie sa ia o decizie radicala in ceea ce priveste viitorul povestii lor de iubire. Tanarul ii cere sa dezvaluie tuturor ca formeaza un cuplu, insa Selin se arata tematoare inca si refuza ideea iubitului ei.

Intre timp, Gunes incearca sa ii ofere sprijinul ei lui Haluk, pregatindu-i un pranz alaturi de toti membrii familiei. Ali profita de reintalnirea cu tatal sau si incearca din nou sa se apropie de acesta si sa uite trecutul trist.

Savas cauta explicatii pentru a elucida misterul disparitiei Melisei. Tanarul se destainuie lui Nazli, care ii ofera sprijin in demersurile lui. Dupa indelungi framantari, Savas reuseste sa isi reaminteasca momente din trecut care il determina sa ia o decizie radicala in privinta lui Haluk…

Add comment