Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 19 Rezumat

Gunes Episodul 19 Rezumat

gunes_ep19Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 19 , difuzat de Kanal D in data de 9 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dezechilibrat de lipsa lui Gunes, Haluk lupta din rasputeri sa isi elibereze sotia din inchisoare recurgand din nou la amenintari impotriva lui Zafer.

Descoperind ca fosta sa sotie a fost cea care l-a ajutat pe Zafer sa revina in viata lui Gunes, Haluk recurge la un gest extrem pentru a o face sa regrete ca a pus la cale un astfel de plan. Barbatul isi pierde din nou controlul si merge sa o pedepseasca pe Sevilay.

Intre timp, isi face aparitia Ali, care sare disperat in ajutorul mamei sale, incercand sa o scape de tortura aplicata de Haluk. Revoltat de atitudinea tatalui sau, tanarul il ataca cu sange rece.

In urma altercatiei provocata de Haluk, sora sa decide ca a venit momentul ca fratele ei sa primeasca ajutor specializat pentru a se vindeca de traumele suferite in copilarie. Haluk accepta cu greu decizia surorii sale si merge sa se trateze intr-o clinica, insa la scurt timp, acesta reuseste sa fuga cu ajutorul lui Sevilay.

Chinuit de gandul ca Gunes se afla inca la inchisoare, Haluk il cauta din nou pe Zafer pentru a-l convinge sa nu depuna plangere impotriva sotiei sale si sa renunte la custodia fetelor. Intalnirea celor doi devine din ce in ce mai tensionata deoarece Haluk recurge la amenintari cu moartea asupra rivalului sau.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *