Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 17 Rezumat

Gunes Episodul 17 Rezumat

gunes_ep17Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 17 , difuzat de Kanal D in data de 6 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ingrozita de gandul ca fostul ei sot ii va lua fiicele, Gunes incearca din rasputeri sa le apere de intentiile tatalui lor si recurge la un gest necugetat.

Iesirea la vanatoare a celor doi frati se sfarseste tragic, deoarece Haluk il impusca pe Ahmet intr-un exces de furie, cauzat de amintirile care ii revin in minte si il determina sa isi dezlantuie frustrarile.

Pe urmele acestora se afla Gunes si Rana, care se mobilizeaza in incercarea de a-l impiedica pe Haluk sa atenteze la viata fratelui sau. Cele doua ajung in urma incidentului si sunt socate sa il vada pe Ahmet zacand la pamant.

In acest timp, Ali o consoleaza pe Selin, care sufera in urma revederii tatalui ei si constata ca suferinta suportata in copilarie ii uneste si isi declara reciproc sentimentele de iubire.
Pe de alta parte, Nazli isi canalizeaza intreaga atentie pe problema tatalui ei si se indeparteaza tot mai mult de Savas, care ii cere iertare constant pentru suferinta pricinuita. La sugestia lui Savas, tanara accepta sa se apropie de tatal ei si sa ii intinda o cursa lui Haluk pentru a-l pedepsi dupa tot raul provocat lui Zafer.

Intre timp, Gunes afla ca Nazli insista sa isi vada tatal si sa ii castige dragostea paterna, de care nu avusese parte in copilarie. Gestul tinerei o infurie peste masura si o determina pe Gunes sa actioneze din nou impotriva lui Zafer, recurgand la un gest extrem pentru a-si apara fiicele…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *