Home / Rezumate / Gunes / Gunes Episodul 16 Rezumat

Gunes Episodul 16 Rezumat

gunes_ep16

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 16 , difuzat de Kanal D in data de 6 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Rivalitatea dintre Haluk si Ahmet atinge apogeul. Cei doi frati isi reproseaza reciproc comportamentul avut de-a lungul timpului si ajung sa se ameninte cu moartea.

Revenirea lui Zafer in viata ei si a fiicelor sale ii aduce lui Gunes momente de groaza. Chinuita de gandul ca fostul ei sot va insista sa isi recupereze fiicele, Gunes are cele mai crunte cosmaruri. Cel care ii este alaturi si o consoleaza este Haluk, ajutand-o sa treaca peste clipele de panica.

In vreme ce Selin si Ali se transpun inca in jocul lor, evitand sa isi recunoasca sentimentele, Nazli continua sa fuga de Savas, care insista sa isi ceara iertare pentru suferinta pricinuita iubitei sale. Savas afla ca Nazli si-a regasit tatal si incearca sa o convinga sa isi accepte parintele, in ciuda necazurilor provocate de acesta in copilarie. In acest timp, Selin continua sa isi urasca tatal, refuzand sa il vada in preajma sa si a surorilor ei.

Pe de alta parte, rivalitatea dintre Haluk si Ahmet continua, in ciuda eforturilor acestora de masca ura resimtita unul fata de celalalt. Dornic sa reconstituie scene din copilarie si sa isi puna la punct fratele, Haluk pune la cale o iesire la vanatoare. Desi Ahmet presimte ca nu se va sfarsi bine intalnirea lor, accepta in cele din urma invitatia fratelui sau, pentru a-i dovedi ca a depasit temerile din copilarie.

Intalnirea celor doi frati se desfasoara conform planului gandit de Haluk. Ahmet redeschide rani profunde din trecutul lor tumultuos, provocandu-i lui Haluk o furie crunta. Bulversat de spusele fratelui sau, Haluk il acuza pe acesta de lucruri grave, amenintandu-l cu arma de vanatoare.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *