Seriale Turcesti

Gunes Episodul 14 Rezumat

gunes_ep14

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 14 , difuzat de Kanal D in data de 2 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Marcata de informatiile aflate despre suferinta traita de mama sa, in trecut, din cauza tatalui lor, Selin decide sa ii faca dreptate mamei sale si planuieste sa il pedepseasca pe cel care le abandonase.

In ciuda reaparitiei Melisei, care ameninta viitorul relatiei lor, Nazli si Savas decid sa formeze un cuplu si sa lupte impreuna, impotriva tuturor obstacolelor. Tanarul ignora si reactiile mamei sale, care nu se arata incantata de apropierea dintre fiul ei si Nazli.

Pe de alta parte, Ali si Selin isi ascund in continuare sentimentele unul fata de celalalt, insa pentru a putea petrece mai mult timp impreuna, cei doi recurg la un joc ciudat. Tinerii isi propun sa isi impuna reciproc anumite provocari, care au de fapt menirea sa ii apropie si mai mult.

In cadrul jocului lor, Ali ii lanseaza o provocare periculoasa prietenei sale, impunandu-i sa mearga pe ascuns pe iahtul tatalui sau pentru a sustrage un obiect. Insa tanara surprinde o discutie intre mama sa si Haluk despre trecutul dureros al acesteia, provocat de Zafer si nu reuseste sa isi duca pana la capat provocarea. Afland despre fapta atroce comisa de tatal ei, Selin este socata si sufera o cadere nervoasa, spre surprinderea lui Ali, care nu intelege gesturile disperate ale tinerei.

In acelasi timp, Haluk trece prin momente de groaza la aflarea cumplitei vesti si se infurie pe Zafer, pe care isi doreste mai mult ca niciodata sa se razbune. Insa setea de razbunare a acestuia este potolita de Gunes, care intervine la timp, amenintandu-l ca il va parasi daca nu va renunta la gandurile ucigase.

Desi Savas ii dovedeste iubitei sale, la orice pas, ca o iubeste din ce in ce mai mult, Nazli nu are inca incredere deplina in relatia lor, temandu-se de interventia Melisei. Pentru a alunga temerile iubitei lui, Savas decide sa poarte o discutie cu Nazli, in prezenta Melisei, pentru a lamuri situatia lor. Marturisirile tanarului o socheaza pe fosta sa iubita, care se retrage din cursa pentru cucerirea lui Savas.

Daramata de cele aflate despre fapta josnica a tatalui ei, Selin pune la cale un plan de razbunare impotriva acestuia. Tanara ii cere ajutor lui Ali, pentru a reusi sa il atraga intr-o capcana pe Zafer, caruia ii pragateste cea mai crunta pedeapsa.

 

Sursa: Kanal D

Add comment