Seriale Turcesti

Gunes Episodul 13 Rezumat

Gunes_ep13Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 13 , difuzat de Kanal D in data de 1 septembrie. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Odata cu revenirea Melisei, Savas duce o adevarata lupta intre sentimentele pentru fosta iubita pe care o credea decedata si Nazli, tanara de care incepea sa se indragosteasca.

Dezamagita de revenirea Melisei, Nazli incearca sa il evite pe Savas, oferindu-i acestuia cale libera catre fosta sa iubita. Dupa indelungi framantari, tanarul realizeaza ca nu mai are sentimente pentru cea care il parasise si se hotaraste sa ii declare iubirea sa lui Nazli.

Pe de alta parte, Selin se gandeste neincetat la marturisirea lui Ali, care recunoscuse ca este indragostit de ea. Tanara este magulita de declaratia facuta de Ali, insa totodata nu isi explica de ce acesta nu isi schimba atitudinea fata de ea si nu ii propune sa inceapa o relatie serioasa.

Rana discuta cu Haluk despre Zafer, fostul sot al lui Gunes, crezand ca fratele ei este direct implicat in disparitia barbatului. Incercand sa se apere, Haluk ii marturiseste ca nu are niciun amestec in disparitia lui Zafer. Gunes este hotarata sa plece in cautarea fostului ei sot, pentru a se convinge ca Haluk nu i-a facut niciun rau. Aceasta primeste sprijinul cumnatei sale, care se ofera sa o insoteasca in demersurile ei.

Gunes si Rana sunt descoperite de Haluk, care le demonstreaza ca nu a avut niciun amestec in disparitia lui Zafer. Acesta o conduce pe Gunes sa il vada pe fostul ei sot, intr-o casa pe malul marii, unde aceasta ii cere insistent sa renunte pentru totdeauna la ea si la fiicele lor.

Pe de alta parte, Haluk ramane in compania surorii sale, care nu ezita sa il anunte de revenirea neasteptata a Melisei.

 

Sursa: Kanal D

Add comment