Seriale Turcesti

Gunes Episodul 12 Rezumat

gunes_ep12

Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 12 , difuzat de Kanal D in data de 31 august. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Intrigile puse la cale de Inci si Sevilay aduc la lumina secretul care i-a marcat tineretea lui Gunes. Aceasta este nevoita sa se confrunte cu reactiile fiicelor sale, care o acuza ca le-a ascuns lucruri importante despre trecutul ei.

Vestea despre schimbarea identitatii lui Gunes aduce neliniste in familia Mertoglu. Incoltita de dovezile primite, Gunes se vede nevoita sa marturiseasca adevarul despre adevarata sa identitate si despre motivul care a determinat-o sa ia decizia radicala, cu multi ani in urma.

Cele mai afectate de vestea primita sunt cele trei fete ale sale, care ii reproseaza mamei lor ca le-a ascuns ani la rand ca si-a schimbat numele inainte nasterea lor. Dezamagita de reprosurile fiicelor sale, Gunes le marturiseste ca a luat decizia dupa ce ramasese insarcinata, in conditiile in care fugise de acasa.

Pe de alta parte, Ali si Selin continua sa se tachineze. Desi pare ca l-a iertat pe Ali pentru capcana intinsa, Selin are de gand sa nu il lase nepedepsit si ii pregateste in detaliu o surpriza, folosindu-se de propriile farmece.

In ciuda sentimentelor ei pentru Savas care sunt pe zi ce trece mai evidente, Nazli face tot posibilul sa pastreze distanta, crezand in continuare ca acesta este indragostit de Melisa. Tanarul realizeaza ceea ce se intampla in sufletul lui Nazli si ii cere sa devina iubiti. Pentru a o convinge ca gandurile lui sunt serioase in privinta unei relatii, Savas nu numai ca ii marturiseste ca nu mai are sentimente fata de Melisa ci ii si cere sa il insoteasca pe malul marii pentru a vedea cum arunca in mare medalionul primit de la fosta sa iubita. Insa Nazli are parte de o imensa surpriza, atunci cand o vede pe Melisa, vie si nevatamata, in bratele lui Savas.

 

Sursa: Kanal D

Add comment