Seriale Turcesti

Gunes Episodul 10 Rezumat

gunes_ep10Citeste rezumatul serialului turcesc Gunes Episodul 10 , difuzat de Kanal D in data de 29 august. Serialul Gunes este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Aflata in Izmir, Gunes merge sa isi vada vechea casa, insa trece prin momente cumplite, deoarece in camera sa il descopera pe fostul sot, asteptand-o. Socata de prezenta barbatului, Gunes ii cere raspicat sa dispara pentru totdeauna din viata ei si a fiicelor sale.

Intre timp, Haluk ajunge la spital dupa ce si-a inscenat accidentul, pentru a o determina pe sotia lui sa nu il paraseasca. Afland despre starea lui Haluk, aceasta se intoarce urgent in Istanbul pentru a-l sustine, insa este hotarata sa nu revina asupra deciziei sale anterioare.

Pe de alta parte, Savas nu indrazneste sa admita ca are sentimente pentru Nazli si evita sa ii marturiseasca tinerei ca este indragostit de ea. Dezamagita de atitudinea distanta a lui Savas, Nazli se retrage din preajma acestuia.

Ingrozit de gandul ca Gunes se va intoarce in Izmir dupa recuperarea lui, Haluk reuneste toti membrii familiei sale, carora le spune ca va apela la serviciile unui psiholog pentru a se vindeca de traumele copilariei si le promite ca isi va schimba comportamentul.

 

Sursa: Kanal D

Add comment