Seriale Turcesti

Gunes Episodul 1 Rezumat

gunes_serialO descoperim in primul episod al serialului pe Gunes (Evrim Alasya), o femeie de 35 ani, mama a trei copii: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) si Selin (Hande Erçel), cu caractere total opuse, si Peri (Miray Akay), mezina familiei. Nimic nu pare sa le tulbure fericirea. Cererea in casatoie din partea renumitului om de afaceri Haluk Mertoglu (Emre Kinay) o surprinde pe Gunes. O incanta ideea acestui mariaj, dar o framanta faptul ca fetele ei nu stiu de existenta lui Haluk. Iscoditoare, Nazli are niste banuieli despre aceasta relatie secreta. Ele se vor confirma cand presa va face publica cererea in casatorie.

Nazli face tot posibilul pentru a impiedica realizarea casatoriei. Selin, dimpotriva, are convingerea ca acest mariaj este benefic atat pentru mama ei cat si pentru ea. Peri, mezina, crede ca ceea ce o face fericita pe Gunes o va face si pe ea.

In ciuda tuturor problemelor create de Nazli, Haluk este hotarat sa nu renunte la femeia iubita. Omul de afaceri o invita pe Gunes impreuna cu fetele ei la casa lui din Istanbul, pentru a le prezenta familiei. Insa decizia sa brusca de a se casatori va intampina reticente si in familia lui.

Nu ratati incepand din aceasta seara, de la ora 20:00, o poveste seducatoare despre alegeri dificile, dragoste imposibila si iubire materna.

 

Sursa: kanal D

Add comment