Home / Stiri / Guclu din “Meryem” traieste o frumoasa poveste de dragoste in viata reala, cu una dintre colegele sale de platou din serial!

Guclu din “Meryem” traieste o frumoasa poveste de dragoste in viata reala, cu una dintre colegele sale de platou din serial!

Kenan Acar este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

S-a nascut in 1990 in Izmir. Desi in copilarie a jucat baschet de performanta si isi dorea sa continue in lumea sportului, destinul avea sa-i pregateasca mai tarziu, drumul spre actorie.

In anul 2008 a ales sa se inscrie la Universitatea Tehnica din Istanbul si in paralel a urmat si studii de acorie la Universitatea de Stat din New York.
Primul sau contact cu lumea cinematografiei din Turcia a fost in 2014, cand a primit rolul secundar Murat, in serialul “Yaman”. Desi a jucat un rol secundar, Kenan Acar a dovedit un talent actoricesc remarcabil si astfel, a fost selectat mai tarziu si in serialele “Cesur Yurek” si “Gamsiz Hayat”.

Insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel din serialul “Meryem”, a intruchipat un personaj puternic, justitiar “Guclu”, cu care s-a identificat perfect. In timpul filmarilor, tanarul a legat prietenii frumoase cu toti colegii sai, insa totodata si-a intalnit si marea dragoste. Kenan s-a indragostit iremediabil de frumoasa actrita Serenay Aktas, cea care interpreteaza rolul comisarului Burcu.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *