Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 93 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 93 difuzat de Kanal D in data de 3 martie 2017

Cihan descopera afacerile ilicite facute de Harun si parteneriatul secret cu Demir si hotaraste sa puna capat tuturor problemelor prin denuntarea rivalului sau.

Dupa multe zile de coma, Dilara isi revine, insa trece prin clipe cumplite din cauza amneziei temporare de care sufera. Aceasta incearca din rasputeri sa isi reaminteasca momente din trecutul familiei sale, insa nu reuseste sa ii recunoasca decat pe Cihan si pe Cansu. Memoria sa a ramas suspendata cu multi ani in urma, in timp ce era sotia lui Cihan si avea doar o singura fiica. Dilara nu isi reaminteste de existenta lui Hazal, de schimbarea celor doua fete la nastere si nici de casatoria cu Harun si existenta lui Alaz.

Desi Harun face eforturi sa ii reaminteasca sotiei sale de momentele fericite ale casniciei lor, aceasta refuza sa se apropie de micutul care isi dorea sa isi imbratiseze mama si o respinge pe Hazal, care nu intelege situatia mamei sale.

Harun incepe o munca titanica pentru a o ajuta pe Dilara sa isi aminteasca de casnicia lor, ii arata fotografiile de familie, iar cand este externata, ii arata inregistrarile video cu cele mai frumoase momente din trecut. In cele din urma Dilara accepta ca are amnezie si incearca sa se apropie de micutul Alaz si sa isi reaminteasca de nasterea acestuia.

Intre timp, Asuman afla de amnezia surorii sale si intentioneaza sa profite de situatia ei pentru a reusi sa ii sustraga o mare suma de bani. Din fericire, Harun ajunge la timp si o indeparteaza pe Asuman, interzicandu-i sa se mai apropie de familia sa. Dupa multe zile de cosmar, Dilara isi reaminteste brusc de incurcatura produsa la spital si ca Hazal este fiica sa si merge sa o intalneasca si sa o stranga la piept.

Pe de alta parte, Cansu trece din nou printr-un episod delicat, aceasta are o durere la picior si pierde din nou controlul asupra caruciorului lui Emre, care ajunge in piscina. Tanara se invinovateste pentru nenorocirea provocata insa constata ca de fapt micutul se afla in bratele lui Keriman in momentul acceidentului. Starea din ce in ce mai grava manifestata de Cansu, il determina pe Deniz sa ia o decizie radicala in privinta copilului.

Intre timp, Cihan descopera ca Harun nu si-a incheiat socotelile cu Demir, partenerul lui de afaceri si mai mult decat atat afla ca politia se afla pe urmele sale in urma investigatiilor facute de Selma si decide sa puna capat pericolului si il anunta pe rivalul lui ca va fi incarcerat in scurt timp. Socat de cumplita veste, Harun ii reproseaza lui Cihan demersurile facute impotriva sa si il ameninta ca va regreta.

Sursa: Kanal D

Add comment