Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 92 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 92 difuzat de Kanal D in data de 24 Februarie 2017

Dornic sa se razbune pe cei care i-au ascuns adevarul, Ozan il rapeste pe Alaz pentru ca Harun sa inteleaga care dintre cei doi fii ai sai este cu adevarat important.

Desi Cihan a incercat sa il convinga pe Ozan sa isi ierte mama si sa mearga la spital sa o vada pentru a-i alina suferinta, tanarul refuza orice explicatie si se indeparteaza de familia sa. Acesta nu reuseste sa treaca peste trauma suferita si recurge la un gest extrem, pentru a-i da o lectie adevaratului sau tata. Ozan isi rapeste propriul frate, pentru a-i demonstra lui Harun care dintre fiii sai conteaza pentru el cu adevarat.

Intre timp, Harun afla de disparitia lui Alaz si, ingrijorat de starea micutului, face un denunt la politie impotriva lui Ozan. In ciuda insistentelor lui Cihan de a-l determina pe rivalul lui sa nu anunte politia, Harun actioneaza impulsiv pentru a-l gasi pe Alaz, fara sa ii pese ca cel care il rapise este tot fiul lui, pe care tocmai il descoperise.

In tot acest timp, Dilara este in continuare inconstienta si trece din nou printr-un moment de cumpana, deorece face un stop cardiac. Hazal, care o vegheaza, alerteaza medicii si situatia revine la normal. Ingrozita de starea mamei sale, tanara o anunta pe Asuman despre accidentul Dilarei, crezand ca va veni sa o sprijine. Asuman isi face aparitia la spital, unde profita de situatia surorii sale si este la un pas sa ii provoace moartea, in semn de razbunare pentru ca o privase de averea familiei, insa este alungata la timp de Harun, care intuieste pericolul asupra sotiei sale.

Pe de alta parte, Cansu trece prin clipe de spaima deoarece pune in pericol viata bebelusului adoptat, din cauza afectiunii de care sufera. In timpul unei crize, tanara isi pierde controlul asupra caruciorului in care se afla copilul si risca sa il piarda definitiv.

In cele din urma Dilara isi revine, in timp ce Cihan ii povestea momente din trecutul lor si aceasta priveste nedumerita in jurul ei si primele sale cuvinte sunt legate de Cansu si de Cihan, care ii starneste amintiri vechi. Spre fericirea tuturor, starea Dilarei devine stabila.

Intre timp, Harun este anuntat de politie ca Ozan a fost depistat si merge intr-un suflet sa il gaseasca pe Alaz, pentru a-l duce la spital sa isi vada mama. Insa toate demersurile sale se rasfrang asupra sa, deoarece constata cu tristete ca Ozan il priveste cu si mai multa ura.
Nu ratati azi un nou episod din “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment