Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 90 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 90 difuzat de Kanal D in data de 10 Februarie 2017

In timpul demersurilor sale, Ozan afla marele secret al mamei sale si merge sa ii ceara socoteala acesteia pentru faptul ca i-a tainuit un lucru atat de important despre adevaratul lui tata.

In vreme ce Ozan isi continua propriile investigatii pentru a descoperi ceea ce ii  ascund parintii sai, Cihan incearca sa il determine sa renunte la furia impotriva lui Harun  si sa il accepte ca pe un membru al familiei sale. Insa tanarul refuza vehement sa revina asupra deciziei sale si nu ii acorda clementa celui pe care il considera dusmanul de moarte al familiei sale.

Pe de alta parte, Deniz afla despre gestul Dilarei, care il cumparase pe micul Emre de la familia care il infiase pentru a-l aduce lui Cansu. Tanarul se revolta, cerandu-le socoteala pentru masurile ilegale savarsite de soacra sa si are de gand sa o paraseasca pe Cansu. In scurt timp, isi face aparitia si Cihan care constata cu stupoare ca fiica sa ingrijeste un bebelus si ii cere explicatii fostei sale sotii. Inspaimantata de posibilele reprosuri, Dilara ii marturiseste totul lui Cihan, anuntandu-l ca parintii adoptive ai copilului si-au dorit banii mai presus de orice si au acceptat cu usurinta targul. Fortat de imprejurari, Cihan ii cauta pe cei doi parinti pentru a  verifica daca Dilara i-a spus adevarul si descopera ca acestia au investit deja banii primiti si i se confirma totul.

Intre timp, Damir urmareste din umbra miscarile lui Harun si vrea sa se razbune, mergand pe indiciile oferite de Asuman si Candan. Acesta decide sa o cucereasca pe Asuman, crezand ca aceasta il poate ajuta in demersurile sale de razbunare. Damir descopera ca Selma pune ceva la cale impotriva lui Harun si incepe urmarirea acestei indeaproape, sperand ca astfel va afla lucruri importante despre  dusmanul lui.

Ozan continua sa isi urmareasca scopul si la un moment dat asculta o convorbire de-a mamei sale cu Harun. Tanarul descopera secretul cutremurator despre adevaratul lui tata si intregul sau univers se prabuseste, realizand ca viata sa a fost o minciuna.

Profund dezamagit de cele aflate, Ozan pleaca in cautarea mamei sale pentru a-i cere socoteala. Confruntarea cu cea care i-a ascuns un lucru atat de important il tranforma pe Ozan intr-o adevarata fiara. Dupa multe reprosuri adresate mamei sale, tanarul pleaca in graba, refuzand orice explicatie a acesteia.  Bulversata de atitudinea fiului ei, Dilara incearca sa il determine sa o asculte, insa in incercarea sa disperata de a-l opri, sufera un grav accident…

Nu rata, in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episode din serialul “Furtuna pe Bosfor”.

Sursa: Kanal D

Add comment