Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 87 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 87 difuzat de Kanal D in data de 20 ianuarie 2017

Harun este incoltit de dusmanii sai si nu reuseste sa ajunga la timp pentru a preveni pericolul care ii pandeste familia.

Darmata de durere, Cansu actioneaza sub impulsul instinctului ei matern si rapeste copilul pe care il indragise, la orfelinat. Aceasta fura bebelusul de la parintii lui adoptivi si incearca sa il ascunda in casa surorii sale. Desi la inceput Hazal se arata reticenta si o indeamna sa inapoieze copilul parintilor lui, pentru a evita un posibil denunt, aceasta nu reuseste sa o convinga si in cele din urma accepta situatia de compromis de dragul surorii sale.

Dilara descopera gestul facut de fiica lor si il alarmeaza pe Cihan, cerandu-i sa o gaseasca pe Cansu inainte sa fie prea tarziu pentru ea. Cei doi fosti soti se reintalnesc si, sustinandu-se reciproc, fac eforturi pentru a-si gasi fiica.

In cele din urma, acestia reusesc sa afle indicii despre Cansu si o gasesc intr-un spital, unde ajunsese pentru a-l trata pe micutul Emre, care se imbolnavise subit. Deniz ii reproseaza sotiei sale gestul facut si ii cere sa renunte la idea de a infia un bebelus, determinand-o sa isi trateze afectiunea si sa se gandeasca la posibilitatea de a avea propriul lor copil.

Pe de alta parte, Mithat este nevoit sa isi sacrifice dragostea pentru Hazal, pentru a-si respecta responsabilitatile impuse de superiorii sai, care il obligasera sa isi vada de investigatii mai departe in cadrul companiei lui Cihan. Tanarul ii insceneaza iubitei sale o situatie care avea sa ii desparta, iar Hazal este profund dezamagita si regreta ca a crezut intr-o noua iubire falsa.

Intre timp, Harun pleaca in Croatia pentru a se lichida de orice obligatie fata de fostii lui parteneri de afaceri si cade intr-o cursa intinsa de Damir, cel care pusese la cale rapirea lui Alaz. In vreme ce Harun este impiedicat sa se intoarca in Istanbul pentru a-si proteja familia, Damir ajunge in casa acestuia, provocand o adevarata furtuna in sufletul Dilarei, care se teme pentru fiul ei…

Sursa: Kanal D

Add comment