Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 82 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 82 difuzat de Kanal D in data de 13 ianuarie 2017 .

In urma teribilului accident, Cansu se zbate intre viata si moarte si intreaga sa familie este distrusa de durere.

Vestea cumplita despre accidentul suferit de Cansu cade ca un trasnet asupra lui Cihan, care merge disperat la spital pentru a-si vedea fiica. Intreaga familie se reuneste la spital, in asteptarea vestilor despre starea lui Cansu, care sufera o interventie chirurgicala dificila.

Toti asteapta cu spaima sfarsitul operatiei si vestea ca tanara a depasit pericolul, insa starea ei se inrautateste in timpul operatiei si intra in moarte clinica. Medicii reusesc sa o resusciteze si dupa indelungi eforturi, tanara invinge moartea, insa ramane in coma.

Pe de alta parte, Burhan lupta sa supravietuiasca, insa starea batranului este din ce in ce mai grava. Desi isi ura mai mult ca niciodata tatal, Deniz gaseste puterea si intra in rezerva acestuia, pentru a-i spune tot ceea ce avea pe suflet. Dupa mesajele transmise de fiul lui, Burhan isi da ultima suflare, luand cu el in mormant, resentimentele fiului sau.

Intre timp, Rahmi afla de la Keriman ca nepoata lui se zbate intre viata si moarte si hotaraste sa mearga la spital, fara sa ii pese de reactia fiului sau. Aparitia batranului la spital ii socheaza pe toti, iar Cihan incearca sa ii vorbeasca. In ciuda faptului ca Rahmi vrea sa se retraga rapid, Cihan il impiedica si ii spune ca nu a uitat fapta sa, dar il considera inca tatal lui.

In tot acest timp, Harun este furios din cauza atitudinii Dilarei, care refuza sa ii spuna unde se afla fiul lor. Disperat, barbatul investigheaza si merge la Hazal pentru a-si lua fiul cu forta.

In tot acest timp, Selma continua cercetarile secrete in cazul lui Harun si, cu ajutorul lui Mithat, descopera ca pe lista companiilor screte ale lui Harun se afla si numele lui Hazal. Tanarul reuseste sa sparga codul calculatoarelor acelor firme si sa steargă numele lui Hazal.

Intre timp starea lui Cansu se inrautateste brusc si inima tinerei se opreste. Deniz striga disperat dupa medici si se incearca resuscitarea. Cansu revine la viata dupa indelungi incercari, timp in care toti cei din familie sunt ingroziti ca o vor pierde pentru totdeauna…

 

Sursa: Kanal D

Add comment