Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 76 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 76 difuzat de Kanal D in data de 5 ianuarie 2017 .

Harun descopera ca este invinuit de crima, din cauza jocului pus la cale de matusa sa si merge sa il intalneasca pe Cihan pentru a-i explica totul.

Bulversat de aparitia neasteptata a lui Burhan, Cihan reuseste sa controleze situatia determinandu-si dusmanul sa renunte la arma. Cihan ii reproseaza acestuia ca i-a ascuns lui Deniz trecutul intunecat si a incercat sa isi construiasca o imagine falsa. Pe de alta parte, Burhan ii promite ca disputa lor nu se va termina acolo, ci va continua pana cand planul lui de razbunare se va indeplini.

In vreme ce Dilara sufera cumplit pentru Cansu, despre care aflase ca este grav bolnava, Asuman isi continua strategia si declanseaza o serie de tensiuni intre ea si sora sa. Tanara ii reproseaza din nou Dilarei ca nu a avut privilegiul de a se bucura de averea mostenita de la tatal lor si isi revendica drepturile. Intre cele doua surori are loc o discutie tensionata, deorece Dilara ii sugereaza lui Asuman sa paraseasca conacul cat mai repede. Profund dezamagita de atitudinea  surorii sale, Asuman adopta rolul de victima si pleaca, in ciuda insistentelor lui Harun si se adaposteste in casa lui Candan.

Dupa multe incercari de a-si convinge sotia sa se razgandeasca in privinta surorii sale, Harun reuseste sa primeasca acceptul acesteia de a o readuce pe Asuman la conac si merge sa o caute, in locul in care se stabilise, fara sa realizeze ca acolo locuia Candan.

Cihan poarta o discutie cu Cansu si face eforturi sa o determine sa se supuna unor investigatii amanuntite in vederea diagnosticarii afectiunii sale. Dupa indelungi insistente, tanara accepta sa mearga la clinica, iar medicul le da vesti optimiste.

In tot acest timp, Cihan este urmarit indeaproape de o femeie misterioasa, care ii monitorizeaza fiecare miscare si pare sa aibe planuri diabolice impotriva acestuia. Aceasta are de gand sa ii vorbeasca insa se loveste de cateva ostacole.

Dornic sa isi apere tatal, Ozan lupta din rasputeri pentru a-l convinge pe Cihan sa depuna plangere impotriva lui Harun, pentru a plati pentru fapta comisa. Insa Cihan se impotriveste ideilor fiului sau, deoarece nu isi doreste sa ii distruga familia Dilarei.

Harun descopera ca cea care planuise moartea lui Cihan fusese chiar matusa lui si merge sa ii marturiseasca adevarul rivalului sau. Insa aici o gaseste pe Dilara, care venise sa il implore pe Cihan sa nu depuna plangere impotriva sotului ei.

La scurt timp dupa intalnirea celor trei, Harun este arestat pentru crima, sub privirile uluite ale lui Asuman, care se opune politistilor. Aceasta realizeaza ca este mometul propice pentru a tese o noua intriga si merge la biroul Dilarei pentru a-i transmite cumplita veste despre arestarea sotului ei.

Sursa: Kanal D

Add comment