Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 73 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 73 difuzat de Kanal D in data de 2 ianuarie 2017 .

Telespectatorii vor avea ocazia sa isi reintalneasca in aceasta seara, de la ora 20:00, personajele preferate din „Furtuna pe Bosfor”, profund afectate de recentele evenimente. Il regasim pe Cihan confruntandu-se cu dezintegrarea familiei sale. Barbatul nutreste o iubire profunda pentru Ayse si se abadoneaza total acesteia. In acelasi timp, transfera firmele sale copiilor si se stabileste intr-un oras de pe malul marii. Aici are timpul si linistea necesare pentru a-si reevalua trecutul si prezentul, fara sa banuiasca ce pericole ii bat la usa.

In incercarea de a-si salva casnicia, Harun si Dilara planifica o petrecere in noul loc conac Erguvan. Musafirul nepoftit al evenimentului este Asuman, sora Dilarei, care traieste in America. Aceasta este hotarata sa intervina in viata apropiatilor ei si va face totul pentru a starni adevarate furtuni.

Cansu se casatoreste in secret cu Deniz si rodul dragostei lor nu va intarzia sa apara…

Nu ratati, in aceasta seara, noile intamplari din viata indragitelor personale ale serialului „Furtuna pe Bosfor”! Productia va putea fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Sursa: Kanal D

Add comment