Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 7 rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 7 rezumat

Citeste in avans rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 7 , ce va fi difuzat de Kanal D marti 26 octombrie.

Dilara ii spune lui Gulseren ca Hazal s-ar bucura daca ar veni si mai adauga apoi ca si Cihan. Keriman continua sa-i spuna ca ea a crescut-o pe Hazal si Dilara o intreaba daca cumva este de vanzare fata ei. Dupa ce Dilara pleaca Keriman se ia de Gulseren ca femeia are bani si ei nu se descurca cu banii si ii raspunde ca daca mai spune ceva de bani ii sparge capul.

Rahmi merge la Cihan si vede ca are pe masa asigurare pentru Gulseren si este in continuare suparat din cauza ca nu ii da bani si Cihan ii implora sa nu se mai implice in nimic ca nu mai vrea sa faca vreo greseala. Gulseren il suna sa se intalneasca pentru ca se simte rau. Hazal merge impreuna cu prietena ei la clubul de calarie unde se afla Cansu acolo fiind si Ozan si ea ii spune prietenei ca seamana cu el apoi incearca sa intre cu el in vorba si sa-l intrebe daca nu o cunoaste dar el nu prea vrea sa vorbeasca cu ea. Apar prietenii lui si Hazal este atenta la ce discuta si cum stie ca a baut il reclama la politie asa ca Ozan este oprit de politie si dus la sectie.

Solmez este foarte suparata pe Alper ca a vrut sa-l santajeze pe Cihan si el ii spune ca a rezolvat ca i-a spus ca este o gluma dar tocmai vine la el avocatul lui Cihan si ii spune ca nu mai este dorit in firma pentru ca a vrut sa-l santajeze dar Alper ii spune ca nu accepta propunerea. Cihan se intalneste cu Gulseren, ea ii spune de vizita lui Dilara. El vrea sa o sune pe Dilara dar Gulseren nu il lasa iar intre timp Dilara primeste citatia de divort. Gulseren ii spune apoi ca Dilara i-a spus ca ei toti impreuna au hotarat sa ia masa dar el ii spune ca nu stie de asta si Gulseren ii spune ca nu stie ce sa mai creada.

Dupa ce Gulseren pleaca Cihan afla ce a patit Ozan. Solmez este foarte suparata de ultimile noutati aflate si ii spune lui Alper sa plece de acolo dar el ii raspunde ca nu poate scapa asa de usor de el Cihan dar nu ii spune de ce este asa de increzator pentru ca ea nu poate tine un secret. Rahmi ajunge acasa si ii spune Dilarei de documentele ce le-a vazut pe masa lui Cihan legate de asigurarea pentru Gulseren si ca femeia l-a sunat si s-a intalnit cu Cihan. Rahmi o intreaba de ce nu i-a spus si lui ce banuia legat de Cihan si femeie. Dilara iil intreaba ce vor face, cum o vor lua pe Hazal si Rahmi ii spune sa nu se grabeasca ca vor gasi ei ceva si Gulseren tocmai o suna sa ii spuna ca accepta invitatia la masa. Cihan il ia pe Ozan de la sectia de politie, ii lasa masina dar sa-i promita ca nu va mai bea si Ozan il roaga sa nu afle si mama lui ce s-a intamplat. Hazal din nou este nemultumita de mancare, apoi Keriman ii spune ca a fost acolo Dilara dar nu pentru a o lua asa cum spera Hazal care se necajeste.

Ozkan o suna pe Keriman sa o intrebe ce a rezolvat, ca vrea avocat sa-l scoata dar ea ii spune de Hazal ca nu este fata lui, el crede ca a fost inselat de Gulseren dar Keriman ii spune ca fata i-a fost schimbata cu fata unei familii foarte bogate. Keriman este surprinsa vorbind cu Ozkan de Gulseren, ii ia telefonul furioasa si il intreaba unde este de atata timp dar el inchide. Seara Alper merge acasa la Dilara si ii spune ca sotul ei l-a dat afara din firma si ea sa faca ce stie si sa rezolve problema ca altfel va face cum stie el. Hazal si Gulseren sunt suparate pe Keriman ca ea vorbea cu fratele ei fara ca ele sa stie dar desigur ca le minte ca doar acum a vorbit si Hazal este convinsa ca el i-a trimis si banii. Hazal vorbeste apoi ca Gulseren si este necajita ca nimeni nu o vrea si ca Dilara nu o iubeste iar Gulseren ii spune ca o iubeste si ca le-a invitat la masa.

Cand Cihan ajunge acasa Cansu il intreaba de ce sta in camera de musafiri si daca va divorta de mama lor si el ii spune ca despre asta vor vorbi. Cand sunt cu totii la masa vine un prieten si spre disperarea lui Cihan si a lui Ozan le spune ca si-a facut griji din cauza ca Ozan a fost dus la sectia de politie asa ca afla toti de acest incident si Ozan spune pana la urma adevaratul motiv. Cum Dilara este nemultumita de ce s-a intamplat Ozan se enerveaza ca ii face observatie si ii spune ca stie ca tatal lui doarme in camera de opaspeti, si apoi pleaca urmandu-l Cansu si Rahmi. Cihan si Dilara continua cearta si pana la urma Cihan pleaca de acasa sa se linisteasca dar la plecare Dilara ii spune ca nu va divorta de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *