Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 68 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 68 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul68

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 68 difuzat de Kanal D in data de 19 iulie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Tanarul accepta propunerea mamei sale de a-i administra actiunile in cadrul companiei, parand ca a uitat de evenimentul neplacut in care fusese implicata aceasta. Insa Ozan se lasa ghidat in continuare de Candan care il convinge sa vanda actiunile primite de la parintii sai.

Ayse si Cihan sunt pe punctul de a se intalni cu Harun, insa tanara reuseste sa inlature pericolul, indepartandu-se la timp. In vreme ce Ayse incearca sa ii explice lui Cihan motivele pentru care au evitat intalnirea cu fratele sau, Harun se framanta incercand sa afle identitatea barbatului misterios din preajma surorii lui.

Pe de alta parte, Candan urmeaza indicatiile lui Harun si isi retrage plangerea impotriva Dilarei, iar aceasta este eliberata. Ajunsa acasa, Dilara afla noutati despre fiicele sale si decide sa il caute si pe Ozan pentru a-i cere iertare si pentru a-i propune sa preia actiunile sale in cadrul holdingului.

Harun insista sa ii ceara iertare Dilarei pentru ca se indoise de dragostea ei, insa aceasta nu are de gand sa se intoarca la tatal copilului ei si tensiunile dintre ei continua. Desi inca are sentimente pentru Harun, Dilara decide sa isi vindece ranile departe de acesta, pentru a-l pedepsi.

La sediul companiei, Cihan reuneste consiliul de administraţie, unde este asteptat Ozan pentru a prelua actiunile primite de la Dilara. Insa in locul tanarului, isi face aparitia Candan, ca reprezentanta legala a lui Ozan, care ii anunta ca acesta a vandut actiunile. Vestea cade ca un trasnet peste Cihan si Yildirim care sunt de-a dreptul socati de demersurile lui Ozan.

Ozan si Candan, jubileaza la gandul ca au reusit sa realizeze ceea ce si-au propus. Intre timp, Rahmi afla despre isprava nepotului sau si pune la cale o strategie astfel incat tanarul sa isi remedieze greseala.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *