Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 67 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 67 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul67

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 67 difuzat de Kanal D in data de 18 iulie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In ciuda faptului ca Ozan s-a razgandit in ultima clipa si nu a mai depus marturie impotriva mamei sale, judecatorii decid ca Dilara sa ramana in arest pana la finalizarea procesului, spre surprinderea tuturor celor veniti sa o sustina.

Decizia instantei cade ca un trasnet asupra Dilarei, care este transferata la inchisoarea de femei, unde o asteptau cele mai negre zile din viata sa. In vreme ce Cansu este descumpanita ca nu isi poate salva mama, Hazal nu pare marcata de evenimentul trist si cauta noi beneficii.

Intre timp, Harun afla ca femeia pe care o iubeste atat de mult fusese incarcerata din cauza lui Candan si primul sau gand este sa o salveze pe Dilara. Acesta cerceteaza locul in care este internata Candan si, ajuns in fata ei, trece la amenintari. Furios, Harun o preseaza pe Candan sa isi schimbe declaratia pentru ca Dilara sa fie eliberata.

Afland despre noua isprava a fiului sau, Cihan il cauta pentru a-i reprosa comportamentul adoptat fata de familia sa si ii cere sa renunte la relatia cu Candan si sa devina responsabil.

Pe de alta parte, Harun afla ca informatiile pe care i le furnizase matusa sa, in legatura cu testul ADN care demonstra ca micutul Demir nu este fiul lui, sunt eronate. Acesta realizeaza greseala si ii cere iertare Dilarei, insa de aceasta data mama fiului sau nu pare dispusa sa ii accepte regretele.

Disperat, Harun crede ca singura sansa de a-si revedea copilul este sa se furiseze la vila Dilarei. Trece la actiune insa este pe cale sa fie prins de Cihan, venit la conac impreuna cu Cansu pentru a-l lua pe Demir sa il duca Dilarei.

Ayse merge in vizita la Maide impreuna cu Hatice, noua sa pacienta. Maide incremenste la vederea femeii, care se pare ca este o veche cunostinta a acesteia, insa cele cele doua ii ascund lui Ayse ca se stiau de multa vreme. Ravasita, Maide ii reproseaza lui Hatice faptul ca a revenit in viata lui Ayse.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *