Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 64 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul64

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 64 difuzat de Kanal D in data de 5 iulie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Cuprins de gelozie, Harun cedeaza nervos si ia cele mai dure masuri pentru a o determina pe Dilara sa renunte la falsa casnicie cu Cihan.

Dezamagit de atitudinea Dilarei, Harun realizeaza ca a venit momentul pentru a lua o decizie radicala pentru a-si reintregi familia mult visata. Influentat de Maide, acesta pune la cale rapirea fiului sau, gandindu-se ca astfel o va convinge pe Dilara sa lase totul in urma si sa se dedice noii sale familii.

Pe de alta parte, Cihan se confrunta cu dispretul lui Ayse, care credea ca acesta duce de fapt o viata dubla. In cele din urma, Ayse intelege comportamentul lui Cihan si accepta sa reia povestea lor de iubire.

Intre timp, Dilara si Cansu il cauta pe micul Demir in locurile in care banuiau ca l-ar fi putut duce tatal lui. Insa Harun ia legatura cu Dilara cerandu-i sa ia o decizie: daca nu va parasi actuala familie si nu va pleca impreuna cu el si cu Demir, el si fiul lor vor disparea definitiv din viata ei..

 

Sursa: Kanal D

Add comment