Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 62 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 62 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul62

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 62 difuzat de Kanal D in data de 28 iunie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Acesta se gandeste cu groaza ca fiul lui poarta numele celui mai mare dusman al sau si decide sa puna capat chinului prin care trece, pentru a-si vedea familia reunita.

Rememorand momentele in care a fusese alaturi de Ayse, Cihan constientizeaza ca isi deschide inima catre o noua iubire si, facandu-si curaj, merge sa ii marturiseasca sentimentele sale. Cihan ii povesteste totul despre viata sa complicata, despre situatia Dilarei si sacrificiul facut pentru onoarea familiei si ii cere lui Ayse sa hotarasca daca il poate accepta cu toate aceste necazuri, care i-au marcat existenta.

Dupa indelungi discutii in care cei doi si-au impartasit detalii despre trecutul lor, Ayse si Cihan decid sa porneasca impreuna pe acelasi drum, pentru a-si trai povestea de iubirea.

Pe de alta parte, lupta pentru suprematie continua intre Hazal si Cansu. De aceasta data Hazal isi insceneaza disparitia de acasa, pentru a crea o situatie dificila pentru Cansu, urmarind ca aceasta sa decada in ochii parintilor. Ingrozita de strategia diabolica pusa la cale de Hazal, Cansu se afla la un pas sa isi paraseasca familia.

Intre timp, Dilara continua sa il viziteze pe Harun, pentru ca acesta sa isi poata vedea fiul. Insa in ciuda insistentelor Dilarei de a-i acorda timp sa se pregateasca pentru momentul in care ii va marturisi adevarul lui Cihan, Harun incepe sa isi piarda rabdarea si recurge la un gest extrem pentru a-si vedea visul implinit.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *