Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 57 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 57 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul57

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 57 difuzat de Kanal D in data de 13 iunie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Cihan si Dilara sunt tot mai ingrijorati de derapajele comportamentale de care da dovada Hazal, fiica lor naturala, continuand lungul sir al manipularilor si aranjamentelor sale ale caror rezultate ii afecteaza pe cei din jur. Parintii ei decid sa o duca la un psihiatru, ceea ce parea a fi singura sansa a lui Hazal de a-si constientiza faptele rele si de a se integra in familia sa.

Cihan are surpriza ca intr-una dintre zile sa o reintalneasca pe Ayse, in momentul in care o ducea pe Hazal la psihiatru. Se recunosc, isi zambesc si dau semne ca sunt bucurosi de revedere. Ceea ce nu stie insa Cihan este faptul ca Ayse este o veche prietena a lui Harun.

Cihan se simte responsabil pentru necazul lui Ozkan si incearca sa ii ofere sprijinul sau. Insa nu poate interveni pentru a-l scoate din inchisoare, unde ajunsese dupa ce esuase in planul de recuperare a pistolului lui Cihan din casa lui Harun.

Pe de alta parte, Cihan este chemat la sectia de politie pentru a viziona imaginile surprinse de camera video a magazinului in care se petrecuse incidentul trait de Hazal. Crezand in pledoaria fiicei sale, Cihan ii reproseaza fatis vanzatorului comportamentul agresiv fata de Hazal. Insa dupa vizionarea inregistrarii, Cihan realizeaza cu stupoare ca tanara l-a mintit din nou, inventand totul pentru a fi catalogata drept victima.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *