Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 56 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 56 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul56Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 56 difuzat de Kanal D in data de 7 iunie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Dilara il asteapta pe Cihan in salonul de ceremonii nuptial, insa nu isi va duce planul la bun sfarsit atunci cand il va vedea pe Harun. Astfel, drumurile lui Cihan si al lui Ayse se vor intersecta din nou.

In ciuda faptului ca Dilara se va recasatori cu Cihan, Harun nu are de gand sa renunte la aceasta iubire.

Prin intrigile puse la cale de aceasta data, Hazal reuseste sa creeze disensiuni intre toti membrii familiei si o va face pe Sema, angajata de multi ani, sa paraseasca casa, nemaiputand suporta minciunile si calomniile fetei.

Pe de alta parte, Candan da semne ca isi revine de pe patul de spital si va trai un soc cand va deschide ochii si va vedea cine ii este alaturi.

Rahmi, care este constient ca ii va putea crea probleme lui Cihan, va actiona de-ndata. Pistolul, posedat legal de acesta si lasat in casa lui Harun, trebuia ridicat de acolo, insa casa era protejata ca o fortareata.

Ozan va cauta solutii si va primi ajutorul lui Ozkan, dar in acelasi timp in care acestia incearca sa scape de acest necaz, vor avea de-a face cu o alta problema si mai mare…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *