Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 53 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul53Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 53 difuzat de Kanal D in data de 30 mai 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Intamplarea socanta petrecuta in timpul nuntii schimba radical viata tuturor personajelor. Gestul eroic al lui Gulseren de a-si risca viata pentru fiul lui Cihan transforma evenimentul intr-o drama.

Neputincios in fata destinului implacabil, Cihan trece de la extaz la agonie, simtind ca totul se naruie in jurul sau. Inspaimantat, acesta nu stie cum sa reactioneze pentru a-si salva sotia.
Cansu si Hazal trec prin momente de groaza, la gandul ca ar putea pierde cea mai importanta persoana, care le marcase in mod hotarator viata si care le oferise dragostea neconditionata de mama.

In tot acest timp, Ozan traieste sentimente contradictorii, nestiind daca sa se bucure ca a scapat nevatamat sau sa sufere pentru cea care il salvase si se zbatea intre viata si moarte. Tanarul se simte vinovat pentru cele intamplate si nu isi poate privi in ochi tatal.

Pe de alta parte, Dilara, care se pregatea de plecarea in America, presimte ca ceva nu este in regula din vocea fiicei sale si contramandeaza zborul, plecand in graba spre restaurant. Socata de cele petrecute, aceasta incearca din rasputeri sa isi sustina cele doua fiice.

Cel care este la fel de marcat de tristul incident, este Harun, care a facut tot posibilul sa ajunga la timp la restaurant pentru a impiedica un dezastru, ce fusese pus la cale chiar de el. Insa la auzul impuscaturii, acesta realizeaza ca ajunsese prea tarziu si se retrage cuprins de remuscari

Evenimentul ce avea sa fie cel mai fericit din viata lui Cihan, se transforma intr-un moment de rascruce, marcand profund destinele tuturor.

Sursa: Kanal D

Add comment