Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 50 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul50Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 50 difuzat de Kanal D in data de 17 mai 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Dilara ia hotararea de a renunta la sarcina si de a-l uita definitiv pe Harun, insa este cuprinsa de remuscari si trece prin cea mai crunta dilema a vietii sale, fiind la un pas sa se razgandeasca in privinta avortului.

Altercatia iscata intre Cihan si Harun o afecteaza pe Dilara, care lesina din cauza sarcinii. Cihan se ocupa indeaproape de fosta sa sotie, care hotaraste sa mearga la Londra, pentru a renunta la sarcina nedorita. Acesta ii propune sa o insoteasca in calatoria sa, pentru a-i fi alaturi dupa operatie.

Intre timp, Cihan se confrunta cu banuielile lui Ozan, care incearca sa afle detalii despre starea mamei sale. Bulversat, acesta inchide subiectul, pentru a nu incalca promisiunea facuta Dilarei.

Pe de alta parte, Gulseren descopera legatura dintre Cigdem, sefa sa si Harun, si realizeaza ca a fost manipulata in tot acest timp de unul dintre oamenii lui Harun. Furioasa, Gulseren renunta la slujba si merge intr-un suflet la Cihan pentru a-i povesti prin ceea ce a trecut. Surprins ca Harun este atat de implicat in viata sa, Cihan hotareste ca trebuie sa se casatoresca cu Gulseren cat mai repede pentru a o proteja de eventualele pericole venite din partea dusmanului sau.

Cihan si Dilara merg la Londra pentru a pune capat situatiei dificile prin care trece fosta sa sotie. Dilara pare hotarata sa renunte la sarcina si urmeaza procedurile impuse de medici, insa, vazandu-si pruncul la ecograf, aceasta devine confuza si este pe punctul de a se razgandi…

 

Sursa: Kanal D

Add comment