Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 5 rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 5 rezumat

Citeste in avans rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 5 , ce va fi difuzat de Kanal D luni 19 octombrie.

Gulseren ajunge acasa si vede toate lucrurile pe care Dilara i le-a cumparat lui Hazal si se supara foarte tare cand ea ii spune ca toate i le-a cumparat mama Dilara. Gulseren ii spune ca ea este mama ei si ca ea nu este de vanzare, aduna toate lucrurile primite haine, telefon, tableta si pleaca cu ele acasa la Cihan unde le arunca in curte spunand ca fata ei nu este de vanzare.. Lui Ozan si lui Dilara le este frica ca nu cumva Cihan sa o dea pe Cansu, moment in care ajunge la ei Gulseren si le arunca toate lucrurile martori fiind toti ai casei, Cansu va vedea tableta in care sunt pozate Dilara cu Hazal. Gulseren ii spune lui Cihan sa nu o mai sune niciodata ca ei nu sunt oameni.

Acum afla si Rahmi adevarul. Cansu este suparata si o intreaba pe mama ei ca ce repede s-a razgandit si s-a dus la Hazal se supara si se inchide in camera. Cihan se cearta cu Dilara pentru ce a facut. Ea spune ca isi vrea copilul atata tot dar Cihan ii spune sa mearga si sa vada cum rezolva acum cu Cansu. Keriman se da acum pe langa Hazal si ii spune ca nu intelege mandria lui Gulseren si apoi incearca sa o convinga si pe Gulseren. O suna fratele care ii spune ca are nevoie de avocat si apoi ea ii spune sa vina repede in Turcia si ca acolo se intampla lucruri ciudate dar el vrea o gramada de bani pentru a putea iesi si ii spune sa ipotecheze casa si sa-i caute un avocat turc. Urmatoare zi Cansu pleaca devreme de acasa incat Dilara se panicheaza si ii cere ajutorul lui Rahmi.

In schimb Cansu ia micul dejun cu Cihan si ii spune ca ea nu este asa de iubita pentru ca mama ei s-a dus dupa Hazal si Gulseren a venit ca o leoaica sa-si apere fata. Cihan incearca sa o convinga ca ea este scumpa lui si sa o inteleaga pe mama ei ca este putin confuza si Cansu ii spune ca vrea ca si pe ea sa o iubeasca la fel Gulseren. Intra in actiune Rahmi, care va incerca prin mijloacele pe care el le stie sa o ajute pe Dilara asa ca ei merg acasa la Gulseren.

El da acolo de Keriman cand ea se framanta cum sa faca rost de bani si atunci cand Rahmi spune ca o vrea pe Cansu Keriman ii spune ca se pot intelege in ce o priveste pe Hazal gandindu-se la ce bani ar putea lua. Cand Gulseren ajunge acasa afla ca a fost acolo Rahmi sa o caute pe Cansu si atunci ea se sperie ca nu stiu unde este Cansu. Cihan il consulta pe avocat si cere sa se gandeasca cu cererea de divort, ca el va pleca de acasa si avocatul ii spune ca Dilara nu va accepta usor divortul mai ales ca au si actiuni la firma dar Cihan spune ca pentru el nu va fi problema si ca el a invatat o lectie seara de la Gulseren cand a venit si a aruncat hainele.

Il suna Gulseren si ii spune ca a fost sotia lui cu Rahmi sa o caute pe Cansu dar Cihan o linisteste si ii spune ca trebuie sa vorbeasca . Alper pune la cale planul prin care sa poata lua bani de la Cihan asa ca merge la el si il santajeaza cu 2 milioane de dolari ca altfel ii spune Dilarei de fata. Cihan ii spune ca la sfarsitul saptamanii rezolva dar Alper el ii da doar 2 zile si Cihan ii spune ca este intradevar un prieten adevarat .

Hazal vorbeste in ora cu colega ei ii spune ce a primit ba chiar il sfideaza pe profesor spunand cine este tatal ei, apoi se lauda si colegilor care nu vor sa o creada. Ca sa-i convinga ii duce pe toti la restaurantul lui Cihan si ii pune sa comande tot ce vor. Cand sa plateasca le spune celor de acolo sa-l cheme pe tatal ei dar cum Cihan este plecat si Dilara este cu Cansu si nu ii raspunde este nevooita sa scoata toti banii care ii are si restul ii pune pe colegi sa ii adune si este foarte suparata ca planul ei nu a functionat asa cum ar fi vrut.

In acest timp Dilara s-a dus la Cansu la clubul de calarie sa o impace. Solmez, sotia lui Alper vine acasa la Dilara si cum da acolo doar de Rahmi incearca sa-l traga de limba ca ce are Dilara dar nu afla nimic.
Gulseren se aranjeaza urmand sa se intalnesca cu Cihan. Cihan ii vorbeste de sentimentele lui fata de ea si ca soarta i-a adus impreuna si ca isi da seama ca va fi foarte greu. Cum Hazal este necajita si pentru a fi bagata in seama intra in fata unei motorete care o accidenteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *