Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 46 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul46Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 46 difuzat de Kanal D in data de 3 mai 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Ozan sufera un mare soc descoperind relatia mamei sale cu Harun si se revolta. Harun este convins ca Ozan a fost informat de catre Candan.

Pe de alta parte, Dilara alege sa ii destainuie lui Candan faptul ca asteapta un copil cu Harun, insa nu realizeaza ca vorbeste de fapt cu cea mai nepotrivita persoana. Cand afla de sarcina Dilarei, Candan intra in stare de soc si intelege ca Harun si rivala sa se vor casatori. Este motivul pentru care se hotaraste sa treaca de cealalta parte si sa colaboreze cu Cihan.

Rahmi se va intalni cu Nergis, mama lui Deniz, prietenul lui Cansu. Faptul ca intre cei doi exista o veche si ascunsa prietenie va fi vestitorul unei perioade grele a relatiei dintre Cansu si Deniz. De fapt, Nergis este o fosta dama de companie, iar Rahmi o stie din perioada neagra a vietii sale, asa ca nu doreste ca nepoata lui sa aiba o relatie cu baiatul ei.

Ozan doreste sa ajute o tanara cunoscuta pe strada si se trezeste in mijocul unui scandal, el fiind impuscat. Cihan si Dilara se prabusesc la vestea ca Ozan a fost impuscat, iar starea tanarului este critica.

Sursa: Kanal D

Add comment