Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 45 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul45Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 45 difuzat de Kanal D in data de 2 mai 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

 

Descoperind ca adevaratul sau dusman este Harun, Cihan isi schimba planurile si urmareste sa preia conducerea companiei sale. Acesta reuseste sa definitiveze un parteneriat cu o firma puternica din strainatate, o adevarata gura de oxigen pentru holding.

Evenimentele il iau prin suprindere pe Harun, care isi vede zadarnicite eforturile de a-l pune la pamant pe Cihan. Va incerca sa-si foloseasca si ultimele arme desi era evident ca rivalul sau este puternic.

Harun se decide sa-l atace pe Cihan in singurul punct ramas vulnerabil: Gulseren. Asa ca pune la cale un alt plan si face tot ce poate pentru a se apropia de mama naturala a lui Cansu, intr-o perioada in care femeia era ingrijorata daca Cihan va putea sa faca fata noilor succese obtinute pe plan profesional.

Pe de alta parte, povestea de iubire dintre Dilara si Harun face o victima: Candan. Avocata este pusa in imposibilitatea de a se razbuna pe Harun astfel incat se decide sa actioneze impotriva „prietenei” sale.

Candan vrea sa actioneze in primul rand asupra lui Ozan insa planul ei este dejucat de Harun care isi da seama din timp de ceea ce pune la cale fosta lui iubita. De altfel, Harun nu va ezita sa o puna la punct pe Candan, prin propriile mijloace.

Intre timp, Ozan intelege ca mama sa are o relatie si incepe sa faca cercetari in urma carora afla informatii la care nu se astepta.

 

Sursa: Kanal D

Add comment