Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 41 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul41Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 41 difuzat de Kanal D in data de 18 aprilie  2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Indrumat de bunicul sau, Ozan reuseste sa intre in posesia laptopului in care se afla proba ce ii putea achita pe Rahmi si pe Cihan de inchisoare.

Tanarul ii cere sprijin la Harun pentru a-l ajuta sa modifice inregistrarea in care fusese surprinsa Hazal, astfel incat sa nu fie afectata onoarea acesteia.

In cele din urma, dovada salvatoare este predata politiei si ii aduce eliberarea batranului Rahmi. Insa gestul lui Ozan starneste furia lui Cihan, care ii reproseaza fiului sau ca a actionat fara sa se gandeasca la consecintele nefaste ce se puteau abate asupra lui Hazal.

Pe de alta parte, Ozkan asculta sfatul lui Cansu si pleaca in cautarea fiului sau, ajutat de Deniz. Acesta isi recupereaza copilul si decide sa il creasca singur, in ciuda greutatilor financiare pe care le traverseaza, pentru a nu repeta greseala din tinerete.

In vreme ce Hazal se afla in grija lui Gulseren, Cihan se preocupa de viata fiicei sale si afla detalii despre situatia scolara precara a acesteia. Bulversat de aflarea vestilor, acesta ii reproseaza lui Gulseren ca i-a ascuns situatia fiicei sale si ca a actionat din nou sub imperiul orgoliului.

Intre timp, Dilara si Cihan sunt convocati la tribunal, pentru procesul de divort. Cei doi sunt mai hotarati ca niciodata sa puna capat casniciei lor si sa isi refaca viata. Insa vestea pe care o primesc la iesirea din sala de judecata este prevestirea unei perioade negre…

 

Sursa: Kanal D

Add comment