Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 40 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul40Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 40 difuzat de Kanal D in data de 12 aprilie  2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In vreme ce Dilara isi contureaza planul de razbunare impotriva sotului sau, pregatindu-se sa preia conducerea companiei, Cihan este eliberat din inchisoare si isi face aparitia la vila.

Dilara, care nu se asteapta ca Cihan sa iasa din inchisoare, este socata la vederea acestuia, deorece ii da peste cap planurile puse la cale impreuna cu Candan.

Intre timp, Cihan cauta solutii pentru a-l elibera pe Rahmi, dar si pentru a-si consolida afacerile. Insa barbatul observa comportamentul bizar al sotiei sale si, in cele din urma, realizeaza ca Dilara s-a razbunat in cel mai crunt mod, inlaturandu-l de la conducerea companiei.
Bulversat de atitudinea sotiei sale, Cihan se retrage lasandu-i Dilarei responsabilitatea de a reabilita compania.

Pe de alta parte, Dilara afla despre existenta laptopului in care se afla inregistrarea care i-ar fi putut salva pe Cihan si pe Rahmi si merge la Hazal, convinsa ca tanara este in posesia singurei dovezi care demonstreaza nevinovatia acestora.

Ozan afla de la bunicul sau despre inregistrarea salvatoare si incepe sa caute laptopul. La sugestia batranului disperat, Ozan demareaza propriile cercetari. In cele din urma, tanarul gaseste proba mult cautata si ia o decizie importanta, incalcand interdictia tatalui sau.

 

Sursa: kanal D

 

Add comment