Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 39 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul39Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 39 difuzat de Kanal D in data de 11 aprilie  2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In ciuda presiunilor politiei, Cihan nu dezvaluie locul unde se afla laptopul care contine imagini ce ar putea sa ii achite pe el si pe tatal sau. Acesta este hotarat sa renunte la tot pentru a proteja intimitatea si onoarea lui Hazal si prefera sa ascunda in continuare probele.

Cihan primeste o vizita la inchisoare si nu-si poate ascunde surprinderea cand il vede pe Harun.  Dupa douazeci de ani in care nu s-au vazut, amintirile revin. Harun promite ca il va ajuta, insa Cihan nu sesizeaza pericolul iminent.

Harun care planuieste sa se razbune pe Cihan luandu-i tot ce detine – sotia, copiii, proprietatile, averea,  evalueaza corect oportunitatile ivite si reuseste sa castige increderea Dilarei.

Cihan iese din inchisoare si incepe sa caute solutii pentru a-si scoate tatal din inchisoare si pentru a-si repune afacerea picioare. Dilara care nu mai spera ca Cihan sa iasa din inchisoare, va fi socata cand il vede pe neasteptate pe acesta in fata ei.

In tot acest timp, Dilara renunta sa ii plateasca cautiunea lui Cihan, din cauza geloziei fata de Gulseren si, mai mult, aceasta planuieste sa preia conducerea companiei, profitand de lipsa sotului sau

 

Sursa: Kanal D

Add comment