Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 38 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul38Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 38 difuzat de Kanal D in data de 5 aprilie  2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In vreme ce Cihan incearca sa afle cine este de fapt dusmanul care il ataca subtil, Harun isi pune in aplicare un nou plan de razbunare impotriva acestuia. Barbatul se orienteaza catre Ozan, fiul lui Cihan, pe care isi doreste sa il atraga de partea sa, insa planul acestuia esueaza.

Pe de alta parte, Gulseren merge intr-un suflet la resedinta Gurpinar pentru a afla ce se intampla cu Hazal. Aceasta constata cu surprindere ca tanara se recuperase complet. Convinsa ca Hazal complotase impreuna cu Gulseren, Dilara le alunga pe cele doua din casa sa. Desi este socata de comportamentul fiicei sale, Gulseren o aduce pe Hazal in casa prietenei sale, insa nu o iarta pentru fapta sa josnica.

Intre timp, Harun planuieste in continuare sa se razbune pe Cihan luandu-i tot ceea ce detine: sotia, copilul, compania, averea. Acesta evalueaza oportunitatile ivite si reuseste sa castige increderea Dilarei.

Pe de alta parte, Cihan si tatal sau sunt retinuti de politie pentru crima comisa de Rahmi in cabana in care fusese sechestrata Hazal de iubitul ei, cu mult timp in urma. Cihan si Rahmi sunt audiati de politisti si incearca sa scape de acuzatii, fara sa o implice pe fiica sa in scandalul creat.

In ciuda presiunilor politiei, Cihan nu dezvaluie locul unde se afla laptopul care contine imagini ce ar putea sa ii achite pe el si pe tatal sau. Acesta este hotarat sa renunte la tot pentru a proteja intimitatea si onoarea lui Hazal si prefera sa ascunda in continuare probele.

 

Sursa: kanal D

Add comment