Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 35 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul35Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 35 difuzat de Kanal D in data de 28 martie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

 

Tanarul o considera pe Gulseren vinovata de necazurile familiei sale si, insetat de razbunare, acesta ia o decizie radicala.

Ranita de comportamentul parintilor sai, Cansu refuza sa se intoarca la vila Gurpinar, alegand sa ramana in casa tatalui sau biologic, in semn de protest. Dupa lungi insistente, Cihan ii spune raspicat tinerei sa reflecte asupra celor intamplate si sa se intoarca acasa cand va realiza ca a gresit.

In ciuda piedicilor aparute, Cihan si Gulseren nu renunta la relatia lor si hotarasc sa lupte impotriva tuturor. Cei doi indragostiti nu isi mai ascund sentimentele fata de cei din jur si se gandesc cum ii vor recastiga inima lui Cansu.

In acest timp, speranta Dilarei de a-l recastiga pe Cihan se naruie odata cu recunoasterea publica a relatiei dintre acesta si Gulseren. In aceste zile dificile pentru ea, Dilara il reintalneste pe Harun, dupa douazeci de ani. Insa intalnirea lor nu este nicidecum o coincidenta, asa cum crede Dilara, ci are la baza uneltirea dintre Candan si Harun de razbunare impotriva lui Cihan.

Pe de alta parte, Ozan este influentat de bunicul sau, care o denigreaza pe Gulseren acuzand-o de destramarea familiei sale. Sub presiunea indemnurilor lui Rahmi, Ozan ia pistolul tatalui sau si pleaca spre locuinta femeii, hotarat sa puna capat necazurilor parintilor sai. Cum se termina scena de razbunare a tanarului aflati in episodul de azi, din “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.

 

Sursa: Kanal D

Add comment