Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 32 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 32Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 32 difuzat de Kanal D in data de 15 martie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Hazal primeste o lovitura dureroasa: aceasta intra in depresie cand afla ca nu va mai putea merge si o blameaza pe Cansu pentru nenorocirea ei. Cansu insasi se invinovateste pentru ceea ce a facut, mai ales dupa ce afla ca nu Hazal este persoana care a raspandit barfe despre ea in scoala.

In acest timp, mama Dilarei, care traieste in Statele Unite, are un atac de cord. Dilara decide sa mearga in Statele Unite ale Americii pentru a avea grija de mama ei.

Nuray, prietena lui Ozkan, aduce pe lume un baietel. La aflarea vestii ca este tata de baiat, Ozkan este in al noualea cer. Candan, avocata lui Ozkan, dupa ce afla ca acesta a devenit tata, il ia pe el si pe mama copilului si ii duce intr-un loc ascuns, doar pentru a nu periclita soarta procesului de obtinere a custodiei lui Cansu.

Keriman merge la cafeneaua lui Gulseren si a Deryei, impreuna cu Nuray, locul unde lucreaza Nezaket. Dupa o altercatie dintre Derya si Nezaket, aceasta din urma este concediata pentru ca nu a spus nimic despre trecutul ei si pentru ca a ascuns ca a stat in casa lui Keriman.

Sfatuita de Keriman, Nuray o viziteaza pe Cansu si ii spune ca are un fratior. Nuray ii cere lui Cansu sa il convinga pe Ozkan sa isi retraga cererea de obtinerea custodiei, astfel incat ea sa se poata casatori cu el.

Tatal lui Nuray vine din Germania si il gaseste pe Ozkan, caruia ii cere sa se casatoreasca cu fiica sa, insa baiatul refuza.

Ozkan petrece o noapte in oras si cineva ii pune cocaina in buzunar. Cocaina este gasita la el in timpul unei descinderi a politiei si, astfel, baiatul ajunge in arest.

In timpul cat Dilara a fost in SUA, Hazal a dorit  ca Gulseren sa stea cu ea in casa lui Cihan si a Dilarei. Cand Dilara se intoarce acasa, intelege in mod eronat prezenta lui Gulseren in casa ei. Prin urmare, cele doua femei incep sa se certe. Hazal, care statea pe veranda in scaunul cu rotile, cade accidental in mare.

 

Sursa: Kanal D

Add comment