Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 31 Rezumat

furtuna_pe_bosfor_episodul31Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 31 difuzat de Kanal D in data de 14 martie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

In episodul de azi, Gulseren este mai hotarata ca niciodata sa se retraga din viata lui Cihan si a fiicelor sale, gandindu-se ca astfel, toate necazurile vor lua sfarsit. Nimeni nu o poate face pe Gulseren sa se razgandeasca in decizia ei de a parasi orasul Istanbul si de a se stabili in Izmir. In ciuda insistentelor lui Cihan, Gulseren paraseste metropola fara a-si lua ramas bun de la Cansu si de la Hazal.

Cansu descopera ca Hazal si-a creat un cont fals pe o retea de socializare unde scria lucruri false despre colegii sai. Dezamagita de comportamentul lui Hazal, Cansu ii reproseaza acesteia gestul josnic. In timpul disputei, Hazal se dezechilibreaza si se prabuseste pe scari, lovindu-se puternic la cap. Tanara este transportata in stare de inconstienta la spital, unde medicii constata ca aceasta se afla in stare critica si are nevoie de operatie. In tot acest timp, Cansu este cuprinsa de remuscari, invinuindu-se pentru accidentul provocat lui Hazal. Cihan o anunta pe Gulseren despre nenorocirea care s-a abatut asupra lor, iar aceasta se intoarce urgent in Istanbul. Cand Hazal se trezeste din anestezie, starea acesteia este aparent buna, insa in urma unei consultatii amanuntite, medicul constata un lucru socant.

 

Sursa: Kanal D

Add comment