Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 3 rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 3 rezumat

Citeste in avans rezumatul serialului turcesc Furtuna pe Bosfor Episodul 3 ce va fi difuzat de Kanal D in data de 12 octombrie 2015.

Hazal este foarte suparata crezand ca mama ei are o relatie cu Cihan si se cearta din aceasta cauza astfel ca pana la urma Gulseren ii spune ca acel om este tatal ei adevarat. Keriman acum crede ca Gulseren a facut-o pe Hazal cu alt barbat, ca l-a inselat pe fratele ei si atunci ele afla de povestea de la spital. Hazal se supara si pleaca de acasa. Keriman suna in Germania dar nu da de fratele ei. Gulseren ii spune prietenei ei Daria ca a aflat Hazal si Daria o sfatuie sa-l sune pe Cihan dar raspunde Cansu care se bucura ca o aude insa Gulseren este putin rezervata. Cansu se necajeste crezand ca Gulseren nu o place din felul in care a vorbit cu ea.
Hazal foarte increzatoare in ea merge la Cihan la firma si Alper o aude cum spune ca este fata lui Cihan. Cihan o imbratiseaza si Alper nu rateaza ocazia sa-si informeze sotia dar el crede ca este fata a lui Cihan care acum a aparut in urma unei relatii ce a avut-o in paralel cu sotia lui. Ei se gandesc cat de socata va fi Dilara ca in timp ce ea era insarcinata, mai exista inca o femeie care purta tot copilul lui Cihan.
Gulseren merge la firma lui Cihan si afla ca Hazal a plecat cu el, Alper o vede si este si mai incantat ca a aflat cine este mama fetei. Cihan ii spune lui Hazal ca mama ei o iubeste foarte mult dar Hazal spune ca Gulseren nu este mama ei. Gulseren este suparata pe Cihan ca nu a sunat-o sa-i spuna ca Hazal este cu el si ii este frica ca isi va pierde fata.
Cihan o duce pe Hazal sa ia masa si ea ii spune ca nu vrea sa se mai intoarca langa Gulseren dar Cihan cauta sa o convinga sa mearga si Hazal se supara reprosandu-i ca nu o vrea. Gulseren se cearta cu Keriman din cauza ca aceasta se baga si da sfaturi legate de soarta lui Hazal ca si cum ar vrea sa o dea parintilor ei naturali dar desigur nu pe gratis. Pana la urma Hazal vine acasa adusa de Cihan si Keriman nu rateaza ocazia sa se baga in discutie.

Dilara este la masa cu prietenele si dupa ce ea pleaca Solmez, sotia lui Alper incepe barfa ca si cum i-ar fi mila de Dilara. Cum Cihan i-a pus in geanta lui Hazal bani cand au luat impreuna masa, ea cand ii gaseste dar este nemultumita ca i-a pus asa de putin.Furtuna pe Bosfor Episodul 3

Cihan vorbeste cu Cansu si ii spune ca seamana cu mama ei si ea este bucuroasa ca este o femeie buna si frumoasa. Cihan ii spune ca nu o va lasa niciodata dar Cansu ii spune ca poate Gulseren nu o iubeste ca asa i s-a parut cand au vorbit la telefon. Cihan ii spune Dilarei cand ajunge acasa ca vrea sa divorteze si ea ii spune ca este imposibil si ca ea nu va divorta, au copii, este asociata la firma dar Cihan este nemultumit de atitudinea ei si considera ca nu mai pot fi impreuna. De acum Cihan nu va mai dormi cu ea in camera. Alper si Solmez savureaza din plin informatia aflata si Alper vrea sa il santajeze pe Cihan legat de situatia lui in firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *