Home / Rezumate / Furtuna pe Bosfor / Furtuna pe Bosfor Episodul 27 Rezumat

Furtuna pe Bosfor Episodul 27 Rezumat

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 27 difuzat de Kanal D in data de 29 februarie 2016 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Afland despre gestul tatalui sau, Cihan merge sa ii ceara socoteala batranului pentru ca a implicat-o pe Hazal in planurile sale diabolice. In timpul altercatiei, inima lui Rahmi cedeaza sub presiunea reprosurilor fiului sau.

La spital, Dilara il acuza pe Cihan de starea lui Rahmi, considerandu-l vinovat, insa acestia afla de la medici ca acesta nu a suferit un infarct.

Cunoscandu-si tatal, Cihan realizeaza ca totul a fost de fapt o inscenare a acestuia pentru a reusi sa scape de mustrarile fiului sau.

Pe de alta parte, Cihan ii cere lui Hazal sa ii marturiseasca Dilarei despre incendierea grajdurilor, dar si despre jocul in care a implicat-o Rahmi pentru a-si atinge scopul. Dilara isi iarta fiica pentru toate greselile sale, insa Ozan o blameaza si le cere parintilor sai sa o alunge din casa. Contrariata de gestul lui Rahmi, Dilara decide sa il indeparteze din viata sa pe cel pe care il considerase tatal sau.
Cearta dintre Cihan si Rahmi scoate la iveala rani vechi ale acestora. Cihan ii aminteste lui Rahmi ca el i-a pricinuit moartea surorii sale, obligand-o sa se casatoareasca cu un barbat bogat, pentru a-si achita datoriile acumulate la jocurile de noroc.

In timpul primei infatisari la procesul de obtinere a custodiei lui Cansu intentat de Ozkan, Candan, avocata acestuia, aduce multe argumente judecatorului in favoarea acestuia. Aceasta sustine ca Ozkan are o viata echilibrata si ca ar fi mult mai bine pentru Cansu sa locuiasca alaturi de tatal sau biologic.
Pe de alta parte, avocatul lui Cihan ii recomanda acestuia sa isi retraga cerea de divort, macar pana la urmatoarea infatisare, pentru a-si pastra fiica.
Decizia instantei ii socheaza pe toti, deoarece Cansu ar trebui sa se intorca la Cihan si la Dilara, iar Hazal la Gulseren. Insa niciuna dintre fete nu doreste sa revina in familia in care a fost crescuta.
Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *