Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 25 rezumat

Furtuna pe Bosfor

Rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 25 . Serialul turcesc Furtuna pe Bosfor este difuzat de Kanal D , in fiecare luni si marti de la ora 20:00.

Gulseren sufera din cauza stirilor mincinoase despre relatia sa cu Cihan, care fac inconjurul presei de scandal si care sunt puse la cale de Dilara. Ranita in orgoliu, aceasta decide sa paraseasca locuinta oferita de Cihan pentru a scapa de barfele celor din jur. In ciuda incercarilor lui Cansu si ale lui Cihan de o convinge sa ramana, Gulseren se intoarce in cartierul sarac, unde isi inchiriaza o locuinta modesta.

Desi Cansu insista sa locuiasca cu mama sa biologica, aceasta o refuza, temandu-se ca adolescenta nu se va putea acomoda cu conditiile umile din mahala. Insa chemarea sangelui este mult mai puternica si Cansu reuseste sa ajunga din nou in bratele mamei sale.

In acest timp, Hazal are multe de patimit in casa Dilarei, unde, din cauza comportamentului sau autoritar, servitoarele se razvratesc impotriva sa. Tanara este nevoita sa isi schimbe atitudinea pentru a putea sa se bucure in continuare de bogatia parintilor sai biologici.

Pe de alta parte, Cansu nu-l accepta pe Ozkan drept tata in ciuda demersurilor acestuia de a-i castiga increderea. Afland ca barbatul a intentat un proces pentru custodia sa, tanara ii va cere socoteala acestuia, spunandu-i raspicat ca nu il va considera niciodata tatal sau. Atitudinea rece a fiicei sale, il determina pe Ozkan sa recurga la noi intrigi pentru a castiga admiratia acesteia. Barbatul pune la cale un plan periculos. Insa tanara descopera adevarul si totul se rasfrange asupra tatalui sau biologic, care pierde sansa de a-si castiga fiica…

 

Sursa: Kanal D

Add comment