Seriale Turcesti

Furtuna pe Bosfor Episodul 24 rezumat

Citeste rezumatul serialului Furtuna pe Bosfor Episodul 24 difuzat de Kanal D in data de 22 decembrie,de la ora 20:00.
In vreme ce Dilara afla cu stupoare ca fiica sa incendiase de fapt clubul de echitatie, Hazal sufera un cumplit accident. Tanara se afla in masina alaturi de Gulseren, cand taxiul se prabuseste intr-o groapa excavata.

Cuprinsa de furie, Dilara hotaraste sa o trimita pe Hazal sa locuiasca impreuna cu Gulseren. Insa chiar in acel moment afla ca fiica sa fusese implicata intr-un teribil accident.
Gulseren ii salveaza viata lui Hazal intr-un mod eroic, aceasta isi risca propria viata pentru a o scoate pe tanara prinsa sub caroseria masinii. Dupa indelungi eforturi, Gulseren reuseste sa o salveze pe cea pe care inca o considera fiica sa.

In tot acest timp, Cihan este plecat intr-o calatorie de afaceri la Londra si nu poate fi alaturi de fiica sa si de Gulseren. Afland despre starea fiicei sale, Cihan se intoarce cu primul zbor in Istanbul pentru a-i oferi sprijinul sau si pentru a-i fi alaturi lui Gulseren.Furtuna pe Bosfor Episodul 24

Inspaimantat de gandul ca ar fi putut sa o piarda pe femeia iubita, Cihan hotaraste sa ii declare dragostea sa lui Gulseren, marturisindu-i ca este cea pe care o doreste alaturi pentru tot restul vietii sale. Desi este incantata de declaratia de iubire primita, Gulseren nu accepta inca sa inceapa o relatie cu un barbat casatorit.

Candan, fosta avocata a Dilarei, ii ofera bani cu regularitate lui Ozkan, pentru a dovedi judecatorului ca barbatul are un standard de viata ridicat, aceasta fiind o conditie pentru obtinerea custodiei lui Cansu. Candan face acest gest pentru a se razbuna pe fosta sa prietena: dorind sa o decada pe Dilara din drepturile parintesti, iar Ozkan sa devina tutorele lui Cansu.

La o luna de la accidentul de masina, totul pare sa fi revenit la normal pentru Gulseren. Dar ceea ce inainte era rutina, acum devine un cosmar, din cauza barfelor. Prietenii Dilarei din inalta societate o percep ca fiind amanta lui Cihan si o exclud din cercul lor.

Sursa: Kanald.ro

Add comment